”Jos otat, et aja. Jos ajat, et ota”. Tämä kultainen sääntö pääsi unohtumaan Chelsean keskikenttäpelaaja Danny Drinkwaterilta, eikä edes sukunimi toiminut muistisääntönä.

29-vuotias Drinkwater sai syytteen rattijuopumuksesta törmäiltyään autollaan maanantain vastaisena yönä kello 00.30. Muita autoja ei tilanteessa ollut osallisena. Poliisi pidätti Drinkwaterin, mutta tämä päästettiin myöhemmin vapaalle jalalle takuita vastaan. Chelsean pelaaja saa kuitenkin syytteen rattijuopumuksesta ja joutuu astumaan oikeuden eteen 13. toukokuuta.

Drinkwater on pelannut myös kolme ottelua Englannin A-maajoukkueessa. Hän oli keskeinen palanen Leicesterin mestarijoukkueessa kaudella 2015-2016 ja siirtyi kesällä 2017 Chelseaan. Chelsea maksoi miehestä 35 miljoonaa puntaa.

Tällä kaudella Drinkwaterin peliaika on ollut minimaalista, sillä hän ei mahdu valmentaja Maurizio Sarrin suosioon. Drinkwaterin edelliset peliminuutit ovat Community Shieldistä (Englannin Supercup) viime elokuulta, kun hän pelasi Manchester Cityä vastaan puoli tuntia. Valioliigassa Drinkwater ei ole pelannut hieman yli vuoteen.

Drinkwaterin rattijuopumussyytteestä kertoo Sky Sports.