Eero Markkanen jatkaa maalitehtailuaan – teki voittomaalin tärkeässä ottelussa

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

27-vuotias suomalaishyökkääjä Eero Markkanen oli jälleen avainroolissa, kun hänen joukkueensa PSM Makassar haki 2-1 -vierasvoiton Filippiineiltä Kaya FC:n kotikentältä. Markkasen osuma syntyi pelin 24. minuutilla, ja jäi ottelun voittomaaliksi.

Ottelu oli Aasian ”Eurooppa-liigaa vastaavan kilpailun” AFC Cupin lohkovaiheen neljännen kierroksen ottelu, ja samalla lohkon kärkikamppailu. Voittonsa myötä indonesialainen Makassar on erittäin lähellä jatkopaikkaa. Varmuudella jatkoon selviää vain lohkon voittaja, mutta tämän päivän täyden pistepotin turvin Makassar on keskinäisten otteluiden vertailussa lohkokakkoseen Kaya FC:hen niskan päällä.

Markkaselle osuma oli AFC Cupissa jo viides. Kun hänellä on lisäksi tilastoissa yksi maalisyöttö, siirtyi suomalainen yksin koko kilpailun maalitilaston kärkeen. 197-senttinen suomalainen on tehnyt joukkueensa maaleista lähes puolet, sillä kaikkiaan Makassar on tehnyt neljässä pelissään 11 maalia.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliPorton päävalmentaja: ”Liverpool on maailman paras joukkue… ainakin ajoittain”
Seuraava artikkeliNäkökulma: Ajaxin sensaatio hakee Mestarien liigan historiasta vertaistaan – kannattaa nauttia vielä kun voi