Eero Markkasen edustama indonesialaisseura PSM Makassar varmisti tiistaina jatkopaikkansa AFC Cupissa, Aasian toiseksi suurimmassa seurajoukkueturnauksessa.

PSM voitti tiistaina singaporelaisen Home Unitedin 3-2. Lohkovaiheen edellisissä otteluissa yhteensä neljä maalia tehnyt Markkanen, 27, ei ollut PSM:n kokoonpanossa. PSM oli keskinäisissä otteluissa lohkokakkosta, filippiiniläistä Kaya FC:tä, vahvempi, joten Makassar ei voi enää pudota lohkon kärkipaikalta.

Markkanen ja kumppanit jatkavat kilpailussa lohkovoiton myötä alueellisiin välieriin. Niiden jälkeen kilpailu jatkuu kaksiosaisella alueellisella finaalilla, jonka jälkeen tiellä on vielä kaksi vaihetta ennen marraskuun yksiosaista loppuottelua.

Markkanen siirtyi PSM Makassariin tammikuussa. Aiemmin urallaan hän on edustanut Dalkurdia, Randersia, Dynamo Dresdeniä, RoPSia, Real Madridin reservijoukkuetta, AIK:ta, JJK:ta ja HJK:ta.

Suomen A-maajoukkueessa Markkanen on pelannut 17 ottelua ja tehnyt yhden maalin.