EIF:lle vahvistuksia – isokokoinen toppari ja japanilaispelaaja Espanjan sarjoista

© Kuva: Juha Tamminen
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Pitkään Ykkösen nousutaistelussa viime kaudella roikkunut Ekenäs IF tiedottaa kotisivuillaan kahdesta uudesta vahvistuksesta. Tammisaarelaisten riveihin liittyvät senegalilainen Benga Samba Seynabou ja japanilainen Daisuke Uemura.

22-vuotias Seynabou on ulottuva, 193-senttinen keskuspuolustaja. Hän antoi EIF:lle näyttöjä osaamisestaan muun muassa harjoituspelissä SalPaa vastaan. Viime syksynä Seynabou pelasi Romanian toisella sarjatasolla UTA Aradin joukkueessa. Aiempaa pelaajakokemusta topparilla on muun muassa Italian kolmannelta ja neljänneltä sarjaportaalta.

29-vuotias oikea laitahyökkääjä Uemura on pelannut Espanjan kentillä vuodesta 2013 lähtien. Tutuksi ovat tulleet alemmat sarjatasot. Viimeiset vajaat kaksi kautta Uemura pelasi Espanjan neljännen sarjaportaan Terrassa FC:ssä. Uemura pelasi Terrassa FC:n paidassa vielä viime viikolla ja saapuu Tammisaareen torstaina.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!