Pitkään Ykkösen nousutaistelussa viime kaudella roikkunut Ekenäs IF tiedottaa kotisivuillaan kahdesta uudesta vahvistuksesta. Tammisaarelaisten riveihin liittyvät senegalilainen Benga Samba Seynabou ja japanilainen Daisuke Uemura.

22-vuotias Seynabou on ulottuva, 193-senttinen keskuspuolustaja. Hän antoi EIF:lle näyttöjä osaamisestaan muun muassa harjoituspelissä SalPaa vastaan. Viime syksynä Seynabou pelasi Romanian toisella sarjatasolla UTA Aradin joukkueessa. Aiempaa pelaajakokemusta topparilla on muun muassa Italian kolmannelta ja neljänneltä sarjaportaalta.

29-vuotias oikea laitahyökkääjä Uemura on pelannut Espanjan kentillä vuodesta 2013 lähtien. Tutuksi ovat tulleet alemmat sarjatasot. Viimeiset vajaat kaksi kautta Uemura pelasi Espanjan neljännen sarjaportaan Terrassa FC:ssä. Uemura pelasi Terrassa FC:n paidassa vielä viime viikolla ja saapuu Tammisaareen torstaina.