FC Interin edustusmiehistö valmistautui veikkausliigakauteen muun muassa Marbellan leirillä. Paikan päällä nykyisin työskentelevällä, sinimustien riveissä mestaruutta vuonna 2008 juhlineella ex-toppari Diego Corpachella oli roolinsa leirityksen järjestelyissä. Nyt edessä on toinen eurooppalaisiin kontakteihin pohjaava leiri, tällä kertaa reissussa ovat seuran akatemiapelaajat.

Vuonna 2001-2004 syntyneistä lupauksista koottu 16 pelaajan ryhmä leireilee AS Roman vieraana, eikä aivan sattumalta. Italialaisjätin alle 17-vuotiaiden joukkueen valmentajana nimittäin toimii kesken viime kauden FC Interin edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät jättänyt Fabrizio Piccareta.

Jussi Nuorelan luotsaama turkulaisryhmä matkaa Italiaan ensi tiistaina, ja pelaa harjoitusottelut AS Roman alle 17- ja alle 16 -vuotiaiden joukkueita vastaan.

– AS Roman U17-joukkue on esiintynyt kaudella vahvasti. Toivon, että se on oikeasti niin kova, mitä kuvittelemme. Näin pääsisimme vertaamaan omaa tasoamme. Silti uskon, että pystymme antamaan heille hyvän vastuksen, itsekin pelaajaurallaan vahvasti ympäri Eurooppaa meritoitunut Nuorela ennakoi FC Interin sivustolla.