Veikkausliiga
HJK – IFK Mariehamn
Maanantai 08.04. klo 18:30

Veikkausliiga jatkuu maanantaina Taka-Töölössä, kun HJK isännöi saarelaisia: IFK Mariehamn saapuu kylään. Ottelu on HJK:lle jo kauden toinen – viime viikolla se voitti kotonaan Interin. Ahvenanmaalaisille tämä ottelu avaa Veikkausliigakauden. Saapuva kevät ottaa alkuviikosta takapakkia ja ilta Helsingissä tulee ennusteiden mukaan olemaan kolea ja märkä. Petsipapalle maanantaipelit ovat mieluisia, sillä näin ei tule välipäiviä vedoista – kaikkea vedetään mikä liikkuu.

Joukkueiden pre-season on sujunut hieman eri tavoilla. HJK ei selvinnyt Suomen Cupin lohkovaiheesta jatkopeleihin, mitä on pidettävä joukkueen luokkaan nähden lähes häpeällisenä suorituksena. Viime kauden päätteeksi joukkueesta katosi runkomiehiä, eikä cupissa oltu vielä valmiita. Klaussin mukana katosi hirmuinen määrä tehoja ja Riku Riskiltä sekä tuoreelta värväykseltä Marco Buenolta varmasti odotetaan niiden paikkaamista. Tosin Riski loukkaantui Inter-pelissä ja lienee tästä ottelusta pois.

IFK Mariehamn on puolestaan selvinnyt Suomen Cupin välieriin asti. Lohkovaiheen jälkeen se on raivannut TPV:n ja FC Lahden tieltään. Muutoin joukkue on laskenut tasollisesti ja taloudellisesti persmäkeä vuoden 2016 mestaruuden jälkeen. Viime kaudella joukkue säilyi vaivoin ja menetti vielä tärkeitä pelaajia kauden jälkeen. Kotiin palasi Daniel Sjölund, joka ei ole enää nuori poika. Tilannetta vasten peilaten Cupin menestys on ilahduttavaa, mutta se ei tule helpottamaan saarelaisten sarjakautta yhtään.

Vetosuositus

HJK ei ole tällä hetkellä kaikkein vahvimmillaan – vahvistuksia saatetaan kaivata vielä sarjan aikanakin – mutta se on joka tapauksessa tuntuvasti vieraitaan tasokkaampi nippu. Saarelaisten kaudesta on odotettava vaikeaa ja mikä tahansa muu tulos kuin tappio olisi tänään suurehko yllätys. Petsipapan vetosuosituksena on HJK:n vähintään kahden maalin voitto eli Aasialainen tasoitus, HJK -1.5 maalia kertoimella 1,75.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HJK – IFK Mariehamn ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, HJK -1,5. Jos HJK voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 175 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai IFK Mariehamn voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.