HJK:n ex-maalitykin kuumakalleilu puhuttaa – nyt kantaa ottaa valioliigalegenda: ”Wayne Rooneyssa oli hiukan samaa”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

HJK:n entisen maalitykin Alfredo Morelosin ulosajot puhuttavat Skotlannissa. Rangersin mies on nyt neljän ottelun pelikiellossa saatuaan kauden viidennen punaisen korttinsa.

Seurakaveri Jermain Defoe näkee 22-vuotiaassa Morelosissa samanlaisia elkeitä kuin nuoressa Wayne Rooneyssa, joka oli uransa alussa melkoinen kuumakalle.

– Kun ajattelee parhaita hyökkääjiä, Wayne Rooneyssa oli hiukan samaa nuorena. Se kuuluu kasvamiseen. Kun vanhenee, saa lisää kokemusta ja ymmärtää, ettei oikeastaan tarvitse lähteä siihen mukaan, Valioliigan kaikkien aikojen seitsemänneksi paras maalintekijä sanoo.

– Sanoisin, että kun olet uhka ja huippupelaaja, puolustajat eivät halua pelata sinua vastaan. Silloin välillä tulee reaktioita. Minä toimin hiukan samalla tavalla ollessani nuori. Lähdin siihen mukaan ja lensi pari kertaa ulos.

Defoen mukaan vanhemmiten hyökkääjä oppii keskittymään vain pelaamiseen ja maalien tekemiseen.

– Olen varma, että ajan myötä Alfredo oppii sulkemaan sen pois. Minun piti vain pysyä kentällä – minulta jäi väliin pelejä ja mahdollisuuksia maalintekoon.

Pelikielloista huolimatta Morelos on mättänyt tällä kaudella jo 29 maalia.

Lähde: Daily Record

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliLehti: PSG valmis ryöstämään Man Unitedin tärkeimmän pelaajan – keskiössä huima palkkapyyntö
Seuraava artikkeliGolden Boy -voittajan raju alamäki: Ei asiaa kentälle edes Bayernin cup-ottelussa – ”En ole tyytyväinen”