Valioliiga
Huddersfield – Watford
Lauantai 20.04 klo 17:00

Valioliigassa on jäljellä enää neljä kierrosta plus rästiottelut. Mestaruudesta käydään edelleen legendaarista kamppailua. Putoamiskahinat ovat kahden joukkueen osalta jo selvillä – Huddersfieldin toinen kausi osoittautui aivan ylivoimaiseksi tehtäväksi ja sympaattinen West Yorkshiren seura oli tuomittu sarjatason vaihdokseen jo hyvissä ajoin. Loppukausi pelataan kunniasta ja mietitään ensi kautta Championshipissä.

Watford taistelee vahvasti sarjan seitsemännestä sijasta ja odottelee innolla toukokuista FA Cupin finaalia Manchester Cityä vastaan. Javi Gracia on tehnyt joukkueen peräsimessä mahtavaa työtä, saanut joukkueesta tehoja irti ja pitkästä aikaa seuran toiminnasta huokuu jatkuvuus. Tässä ottelussa Watfordilla on hyökkäyspäässä ongelmia, sillä Troy Deeney lensi ulos Arsenalia vastaan ja aloittaa pelikieltonsa tästä ottelusta. Taitoniekka Gerard Deulofeun status on FA Cupissa kärsityn nilkkavamman jäljiltä vielä arvoitus. Miestä tarvitaan kipeästi takaisin kokoonpanoon. Myös José Holebasin kuntoutumista Gracia seuraa päivittäisellä tasolla.

Myös Huddersfieldin manageri Jan Siewert joutuu kasailemaan palapeliään loppuun asti, kunnes selviää ketkä kaikki ovat pelikunnossa. Kausi on rankka ja vaatinut veronsa. Huddersfieldin kauden vaikeudesta kertoo se, että kymmenestä viimeisestä kotipelistään se on hävinnyt yhdeksän. Joukkue on tehnyt koko kauden kotiotteluissaan vain kahdeksan maalia, joten turhan usein ei John Smith’s Stadiumilla ole päästy hurramaan.

Vetosuositus

Deulofeun status selviää myöhemmin. Näyttää kuitenkin siltä, että miehen poissaolo on jo hinnoiteltu kertoimiin – sen verran houkuttelevalta ne vaikuttavat. Niinpä otetaan vetosuosituksena Watford voittaa ottelun kertoimella 1,90.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Huddersfield – Watford ja kohteeseen Watford voittaa ottelun. Jos Watford voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Huddersfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.