Ipswich – Swansea: isäntien alennustila jatkuu

Championship
Ipswich – Swansea
Maanantai 22.04 klo 17:00

Englannissa ei tuhlata pääsiäispyhiä suotta huilailuun, vaan Championshipissä on maanantainakin täysi kierros. Kaikissa otteluissa ei enää ole täyttä panosta, kun viimeisiä kierroksia paahdetaan. Pelaajat toki antavat näyttöjä jo ensi kaudelle ja joukkueen taustavoimilla on myös mielessä, mistä asetelmista elokuussa jatketaan. Ipswichin kausi on ollut todella apea ja niinpä se aloittaa seuraavan kauden kerrosta alempana League Onessa.

Kauden lohduttomuutta kuvaa parhaiten se, että tähänastisesta 43 sarjapelistä Ipswich on saanut kairattua ainoastaan neljä voittoa. Viimeksi näin kävi yhtä lailla putoamaan tuomitun Boltonin kustannuksella muutama kierros sitten. Rajallisilla resursseilla operoivan Suffolkin seuran viisari on osoittanut alaspäin jo muutaman kauden, ja vääjäämätön putoaminen on nyt edessä, eikä lokakuusta lähtien ruorissa ollut Paul Lambert ole voinut asialle yhtään mitään.

Myös Swansean kausi on kaikella todennäköisyydellä pian ohi. Joukkueella on vielä teoreettisia mahdollisuuksia playoffeihin, mutta kaikella todennäköisyydellä Graham Potterin suojatit jäävät niistä rannalle. Swansean terveystilanne on joukkueista oleellisesti parempi ja oletuksena on, että he tulevat otteluun täydellä höyryllä. Tällöin pitäisi tulostakin syntyä.

Vetosuositus

Isoissa vierassuosikeissa on vaaransa, mutta Petsipappa lähtee yrittämään tässä vierasvoittoa, sillä Swansea vie tämän ottelun useammin kuin kerran kahdesta. Vetosuosituksena on Swansea voittaa ottelun kertoimella 2,00.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ipswich – Swansea ja kohteeseen Swansea voittaa ottelun. Jos Swansea voittaa ottelun, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Ipswich voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.