Italialaisluotsi Fabio Cannavaro ilmoitti sunnuntaina jättävänsä tehtävänsä Kiinan A-maajoukkueen päävalmentajana.

Cannavaro, 45, nimitettiin Kiinan käskyttäjäksi maaliskuun puolivälissä. Hän ehti valmentaa joukkuetta vain kahdessa ottelussa, joista kummastakin tuli 0-1-tappio.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Cannavaron seuraajaksi odotetaan hänen edeltäjäänsä ja maanmiestään Marcello Lippiä, joka jätti Kiinan päävalmentajan pestin kolme kuukautta sitten, mutta jäi Cannavaron neuvonantajaksi.

Cannavaro selvensi sosiaalisessa mediassa, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja Kiinan Superliigassa pelaavan Guangzhou Evergranden valmentamiseen. Hän on valmentanut Evergrandea vuodesta 2017 lähtien sekä vuosina 2014-2015.

Peliuraltaan Cannavaro muistetaan parhaiten Italian vuoden 2006 maailmanmestarijoukkueen kapteenina.