Lehti: Manchester United suunnittelee joukkueen uudistamista – Romelu Lukaku asetettu myyntiin

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on halukas uudistamaan joukkuettansa tulevan kesän aikana. The Telegraphin mukaan seura on valmis kuuntelemaan tarjouksia belgialaishyökkääjä Romelu Lukakusta.

Lukaku siirtyi Evertonista Manchester Unitediin 50 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Solskjærin saavuttua Lukaku on jäänyt hyvin paljolti Marcus Rashfordin varjoon, joka puolestaan on lukinnut paikkansa Unitedin ykköskärkenä.

Nyt norjalaismanageri onkin valmis luopumaan Lukakusta tulevan kesän aikana.

Lukakun agentti Federico Pastorello on aiemmin puhunut Lukakun halukkuudesta kokeilla Valioliigan lisäksi muita Euroopan huippusarjoja. Telegraphin mukaan erityisesti Bayern München, PSG ja Inter Milan ovat osoittaneet kiinnostusta Lukakua kohtaan.

– Hän [Lukaku] näkee mahdollisuuden pelata uransa aikana eri maissa koska hän haluaisi voittaa mestaruuksia ja todistaa itseään muuallakin. Hän haluaisi sanoa lapsilleen: ’Voitin siellä ja voitin siellä ja voitin siellä’ ja ’olin todella hyvä pelaaja kaikissa huippusarjoissa’, Pastorello kertoi huhtikuun alussa The Sunille.

Lukaku on tehnyt kuluneen kauden aikana 15 maalia 42 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.