Levante – Huesca: tasaista La Ligan peräpäässä

La Liga
Levante – Huesca
Sunnuntai 07.04. klo 19:30

Kansa ei ole ehtinyt vielä valumaan Wembleyn lehtereiltä pubeihin kun La Ligassa jo pelataan sarjassa säilymisen kannalta elintärkeää ottelua Levante – Huesca. Onneksi TV:n striimin pystyy vaihtamaan käden käänteessä ottelusta toiseen. Levante kurkkii olkapäänsä yli, ettei joudu karsintaviivan alle. Huescan tehtävä alkaa olla jo tukala, sillä se on tukevasti sarjan pahnanpohjimmaisena.

Kummallakin joukkueella on voitoton putki alla – Levantella kuusi ottelua ja Huescallakin neljä. Levante on ottanut viimeksi kotivoiton tammikuun loppupuolella. Sen sarjasijoitus onkin pudonnut vauhdilla alkuvuoden aikana. Huesca on hävinnyt kaksi kolmasosaa kauden vieraspeleistään. Nämä aika tylyt faktat kertovat, että nyt raavitaan La Ligan pohjia.

Huescan puolesta on kuitenkin sanottava, ettei se ole esiintynyt niin huonosti kuin sarjasijoitus kertoo. Itse asiassa ilmaan voi heittää väitteen, ettei Paco Lópezin luotsaama Levante ole ainakaan parempi näistä kahdesta joukkueesta. Franciscon valmentama Huesca ei vain ole saanut ulosmitattua tasoaan ja se uhkaa viedä joukkueen Segundaan. Mutta pisteitä on vielä jaossa ja niitä joukkue pyrkii raapimaan kasaan.

Vetosuositus

Vaikka odotettavissa ei ole mikään jalkapalloklassikko, luvassa on varmasti viihdyttävä ja tilannerikas peli johon löytyy myös mukava peli-idea. Levantea voi pitää ottelussa vain pikkusuosikkina ja ihan kepein mielin voidaan hypätä tasoituksella Huescan kelkkaan. Siis popparit tulille, TV auki ja petsiä sisään. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Huesca +0.5 kertoimella 1,81. Veto on siis voitollinen jos Huesca saa ottelusta pisteenkin matkaansa.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Levante – Huesca ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Huesca +0.5. Jos ottelussa ottelu päättyy tasan tai Huesca voittaa, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Levante voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.jatk