Vihdoin maanantaina myös VPS ja IFK Mariehamn avaavat kautensa Veikkausliigassa. IFK Mariehamn joutuu heti kättelyssä kovaan testiin, sillä se vierailee ensimmäisessä ottelussaan puolustavan mestarin HJK:n kotiareenalla Helsingissä.

– On selvää, että meidän pitää olla nöyriä tehtävän edessä. HJK on hallitseva mestari, ja IFK:n saldo vieraissa HJK:ta vastaan ei ole paras mahdollinen. Uskon, että meillä on kuitenkin mahdollisuudet saavuttaa jotain ottelussa, jossa meillä ei ole mitään hävittävää, maarianhaminalaisten uusi vahvistus Robbie Crawford ennakoi Nya Ålandin haastattelussa.

Skotlantilainen keskikenttäpelaaja kävi alkuvuodesta SJK:n testissä, mutta päätyi lopulta Ahvenanmaalle. Joukkueen yhteishenki on tehnyt Rangersin kasvatti Crawfordiin vaikutuksen.

[readmore from=IFK-Mariehamn]

– Olen todella iloinen ollessani täällä. SJK:sta ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta viihdyn tosi hyvin Ahvenanmaalla ja erityisesti IFK:ssa. Meillä on tiivis ryhmä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, 26-vuotias Crawford iloitsee.

– En ole varmaan koskaan aiemmin pelannut joukkueessa, jossa on tällainen yhteishenki kuin meillä IFK:ssa on. Tuntuu, että olemme pelanneet yhdessä vaikka kuinka kauan.

Kello 18.30 alkava HJK-IFK Mariehamn on katsottavissa suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut