Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell iski maanantaina kaksi osumaa Miedź Legnicalle, kun joukkue pelasi 2-2-tasapelin Zagłębie Sosnowiecia vastaan Puolan pääsarjan alaloppusarjassa.

Ensimmäinen osuma syntyi jo neljännellä minuutilla. Juan Cámara pelasi pallon Forsellille rangaistusalueelle. Forsell haki oikean jalkansa vapaaksi ja sijoitti pallon etukulmasta tolpan kautta sisään.

Sosnowiec tuli tasoihin hetkeä myöhemmin, mutta Forsell iski vielä toistamiseen avausjakson lisäajalla. Pallo pomppi hänelle vastustajan jaloista. Forsell ei aikaillut, vaan kääntyi ja laukoi samassa liikkeessä. Peliväline verkkoon. 2-1.

Legnican harmiksi Sosnowiec tuli vielä 71. minuutilla rangaistuspotkusta tasoihin.

Forsellilla on nyt 12 osumaa kasassa tämän kauden Ekstraklasassa. Hän on maalipörssissä jaetulla kuudennella sijalla.