Real Betis – Valencia: lepoetu puoltaa

La Liga
Real Betis – Valencia
Sunnuntai 21.04 klo 21:45

Pääsiäinen jatkuu rattoisasti sunnuntai-iltana, kun Unibet TV näyttää suoran striimin La Ligan ottelusta Real Betis – Valencia. Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat hieman erilaiset – Betis yrittää päästä epätoivoisesti takaisin eurojunaan ja Eurooppa-Liigaan oikeuttava paikka on vielä mahdollisuuksien rajoissa. Valencia lunasti jo paikan Eurooppa-Liigan välieristä ja tavoittelee ensi kaudelle paikkaa jopa Mestarien Liigassa. Valencia on joukkueista laadukkaampi ja paremmassa iskussa, mutta sen tiukka peliohjelma asettaa sen suosikkiaseman kyseenalaiseksi.

Viime viikolla Betis taisteli Sevillaa vastaan urheasti, mutta loppujen lopuksi Quique Setiénin suojatit eivät voineet paremmalleen mitään. Valencia löi selityksittä Levanten paikallisderbyssä. Torstaina Marcelino harrasti Villarrealia vastaan hieman kierrätystä, mutta joukkue hoiti homman ja tulee kohtaamaan Eurooppa-Liigan välierissä Arsenalin. Kierrätyksestä huolimatta kaksi välipäivää ennen tätä ottelua on kovin vähän ja saa nähdä, miten joukkue tämän rallin kestää.

Betisin kokoonpanotilanne on hyvä – vain William Carvalho puuttuu muonavahvuudesta. Valencialla on kokoonpanojen suhteen muutamia kysymysmerkkejä ja Marcelinolla on hieman päänvaivaa miettiessään myös joukkueen kokonaisrasitusta.

Vetosuositus

Kokonaisrasitus ja kotietu puhuvatkin Betisin puolesta, eikä se voi huonommasta vireestään huolimatta olla tässä ottelussa altavastaaja. Joukkue voi keskittyä täysin liigaan ja on varmasti huippumotivoitunut parantamaan tilannettaan sarjataulukossa. Lähdetään rohkeasti Betisin kelkkaan ja annetaan vetosuositus Betis voittaa ottelun kertoimella 2,90.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Real Betis – Valencia ja kohteeseen Real Betis voittaa ottelun. Jos Real Betis voittaa, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Valencia voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.