Veikkausliiga
SJK – HIFK
Lauantai 06.04. klo 15:00

Veikkausliigan avauskierros jatkuu Seinäjoella, jossa resursseiltaan sarjan isoimpiin joukkueisiin kuuluva SJK kohtaa pääsarjaan takaisin nousseen HIFK:n. HIFK puolestaan ei resursseilla juhli ja pre-seasonilla peli on onnahdellut todella pahasti. Joukkueelle ennustetaan syystäkin vaikeaa kautta.

SJK:lla on todellakin puitteet kunnossa ja nyt valmentaja Alexei Eremenkolla on näytön paikka. Joukkue on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuorta lahjakkuutta: Denys Oliinyk, Mehmet Hetemaj ja Jarkko Hurme ovat esimerkkejä ensin mainitusta ja nuoria lupauksia ovat etenkin Jeremiah Streng sekä Maximo Tolonen. Jos seuraan liittynyt Moshtagh Yaghoubi saa pidettyä kuuman verensä kurissa, hän voi tuottaa paljon iloa seinäjokisille.

Paineet menestykseen ovat kovat, eikä tuloksiltaan kehnohko kauteen valmistautuminen tee tilannetta Eremenkolle helpoksi. SJK:n johtoportaalla ei riitä tunnetusti kärsivällisyys kovin pitkälle ja tämänkaltaisista otteluista on aivan pakko tulla tulosta.

Tulosta odotetaan myös HIFK:n leirissä. Suomen Cup antoi joukkueesta heikon ja sekavan kuvan. Peliesityksistä on vaikea kaivaa mitään positiivista ja valmentaja Tor Thodesenille jäi kosolti kotiläksyjä. HIFK on auttamatta ennakkosuosikki, kun putoajakandidaatteja luetellaan.

HIFKin hankinnat ovat täynnä arvoituksia. Njazi Kuqi on kuumakalle, joka ei ole enää nuori poika. Hannu Patrosella on ollut loukkaantumisten kanssa ongelmia. Brasseista ei etukäteen osaa sanoa juuta tai jaata. Kaudesta voikin tulla helsinkiläisille pitkä, ellei joukkue onnistu luomaan nahkaansa täydellisesti.

Vetosuositus

Jos SJK pelaa resurssiensa mukaisesti, sen pitäisi voittaa tämä ottelu. Toki ensimmäinen sarjapeli on aina yllätyksillekin altis, mutta Petsipappa lähtee kotivoitosta liikkeelle. Jos pre-season olisi mennyt vähänkin toisin, SJK:n kertoimet olisivat todella paljon alempana. Vetona on siis SJK voittaa ottelun kertoimella 1,70.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun SJK – HIFK ja kohteeseen SJK voittaa ottelun. Jos SJK voittaa, saat 170 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai HIFK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.