SJK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen 25-vuotiaan virolaisen Trevor Elhin kanssa. Elhin pelipaikka löytyy puolustuksen vasemmalta laidalta.

Elhi on pelannut Viron pääsarjassa yli 200 ottelua FC Levadian, FC Infonetin ja viimeksi Nõmme Kaljun paidassa. Nuorten maajoukkueessa kymmeniä pelejä pelannut Elhi on pelannut myös Viron A-maajoukkueessa yhdeksän ottelua.

– Ensivaikutelmani tästä seurasta on erinomainen. Tykkään todella näistä olosuhteista ja odotan innolla pääseväni joukkueen mukaan. On mahtava olla nyt täällä, Elhi hehkuttaa SJK:n tiedotteessa.

– Tunnen ennestään täältä Mihkel Aksalun, ja olen viime vuosina seurannut jonkin verran Veikkausliigaa muutenkin. Tiedän millaisia seuroja täällä on ja tiedän miten liigajärjestelmä toimii. Eli täällä ei tule siinä mielessä mitään yllätyksiä.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Viron maajoukkuerinkiin kuuluva laitapuolustaja Trevor Elhi siirtyy SJK-paitaan. Vasemmalla laidalla viihtyvä 25-vuotias Elhi siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla. #SJKfi #Veikkausliiga

Lue kommentit ja lisätiedot SJK:n sivuilta:
sjk.fi/w/virolainen-l…

SJK:n puolustuksen kerrotaan olevan nyt valmis.

– Me olemme yhtenä pelaajana etsineet vielä laitapakkia ja meillä oli täällä aiemmin testissäkin muutama. Trevor Elhi oli kuitenkin jo aiemminkin meidän listalla ja kun olimme katsoneet muutaman aiemman, hän vaikutti meistä parhaalta vaihtoehdolta meille, päävalmentaja Alexei Eremenko kertoo.

[readmore from=SJK]

– Hänen energiansa on kuin pienellä terrierillä, taidot ovat hyvät ja hän pelaa kovalla intensiteetillä. Hän teki viime kaudella neljä maalia. Se kertoo, että hän on sillä tavoin moderni laitapakki, joka osallistuu vahvasti hyökkäykseen. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan molempia laitoja, sillä hän on molempijalkainen.

Elhi teki tammikuussa sopimuksen Bulgarian pääsarjaseura Botev Vratsan kanssa, mutta sopimus kuitenkin purettiin maaliskuussa.

SJK avaa Veikkausliigan kautensa lauantaina kotiottelulla Helsingin IFK:ta vastaan.