Sky: Thierry Henrysta tulossa jo toisen entisen seuransa päävalmentaja

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislegenda Thierry Henry on siirtymässä Yhdysvaltojen Major League Soccer -sarjassa pelaavan New York Red Bullsin päävalmentajaksi, kertoo Sky Sports.

Henry, 41, edusti New York Red Bullsia peliuransa viimeisinä vuosina 2010-2014. Hänet muistetaan Euroopassa AS Monacosta, Juventuksesta, Barcelonasta ja Arsenalista, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 228 osumallaan.

Sky Sportsin mukaan Henryn paluusta New Yorkiin on päästy sopuun jo urheilullisella ja rahallisella puolella. Red Bullin jalkapallojohtajan Oliver Mintzlaffin on määrä lyödä Henryn kanssa diili lukkoon Lontoossa.

Henryn edellinen valmentajapesti oli iso pettymys. Hän valmensi entistä seuraansa Monacoa kolme kuukautta, joiden aikana joukkue voitti 20 ottelustaan vain viisi. Aiemmin hän toimi Belgian A-maajoukkueen apuvalmentajana.

Vaikeaa on ollut myös New York Red Bullsilla, joka on voittanut alkaneella MLS:n kaudella vain yhden seitsemästä pelistään. Joukkue on sarjan itäisessä konferenssissa kymmenentenä.