Valioliiga
Southampton – Bournemouth
Lauantai 27.04 klo 17:00

Valioliigassa on vuorossa jo kierros 36 ja motivaatioilla on yhä suurempi osuus otteluiden todennäköisyyksiä arvioitaessa. Etelärannikon joukkueet Southampton ja Bournemouth keräävät keskinäisiin kamppailuihinsa derbyhenkeä, sillä Southamptonin alkuperäinen rannikon tappelukaveri Portsmouth pelaa tällä hetkellä League Onessa. Joukkueet ovat molemmat alemmassa keskikastissa, mutta Southamptonilla on vielä pelattavaa sarjapaikkansa suhteen.

Matemaattisesti Saints ei nimittäin ole vielä varmistanut säilymistään. Vaikka Ralph Hasenhüttlin suojattien putoaminen onkin äärimmäisen epätodennäköistä, he tulevat pelaamaan tämän matsin kuin selkä seinää vasten. Ja mikä on pelatessa, sillä joukkueen suorituskäyrä osoittaa vienosti ylöspäin.

Eddie Howen Bournemouth on sen sijaan jo varmistanut sarjapaikkansa, mutta suurimpana ongelmana on ailahtelevuus. Brightonin murskaamisen jälkeen Cherries hävisi kotona Fulhamille 0-1. Tosin joukkue ei olisi tapahtumien valossa ansainnut hävitä. Tähän otteluun joukkue tulee joka tapauksessa paineettomassa tilassa. Onko se hyvä vai huono asia, nähdään itse pelissä.

Kokoonpanotilanteissa on epävarmuutta. Southamptonilla on joukko pelaajia, joiden pelikunto selviää vasta pelipäivänä. Bournemouthillakin on omat ongelmansa ja varsinkin puolustuksen parsiminen kasaan voi aiheuttaa Howelle päänvaivaa.

Vetosuositus

Tämä ottelu mennään motivaatiotekijät edellä. Petsipappa odottaa Southamptonilta solidia suoritusta ja sarjapaikan varmistamista. Vetosuosituksena siis Southampton voittaa ottelun kertoimella 1,91.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Southampton – Bournemouth ja kohteeseen Southampton voittaa ottelun. Jos Southampton voittaa ottelun, saat 191 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai EIF voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.