Eliteserien
Stabaek – Lilleström
Maanantai 01.04 klo 20:00

Tänä viikonloppuna potkaistiin liikkeelle Norjan ja Ruotsin pääsarjat jalkapallossa. Maanantaina otetaan katsaus Norjan Eliteserienin avauskierroksen päätösotteluun. Suomalaiset fanit pystyvät seuraamaan Tippeligan otteluita Eurosport Playeristä, jossa on mainio kattaus otteluita livenä.

Stabaek – karsintojen kautta uuteen kauteen

Stabaek säilyi viime kauden päätteeksi pääsarjassa niukasti käytyään tiukat karsintaottelut Aalesundia vastaan. Joukkueen ei voi katsoa oleellisesti vahvistuneen tauon aikana. Suomalaisille mielenkiintoinen yksityiskohta on, että aiemmin PS Kemiä ja HJK:ta edustanut slovenialainen Filip Valencic siirtyi Stabaekista täksi kaudeksi lainalle Turun Interiin.

Tämänvuotinen Stabaek on hyökkäävä ja aktiivinen joukkue, jonka heikkous on etukäteen katsottuna kevyehkössä puolustuksessa. Yleisesti ottaen norjalaislegenda Henning Bergin valmentamaa joukkuetta ollaan veikattu sarjassa alemman keskikastin joukkueeksi, mutta sarjapaikan on arvioitu säilyvän tälläkin kertaa. Joka tapauksessa joukkue tarvitsee tälläkin kaudella Franck Bolin maaleja.

Lilleström – musta hevonen

Myöskään Lilleströmin viime kausi ei ollut mitään ruusuilla tanssimista. Karsinta- ja putoamisviiva jäi lopulta vain kolmen pisteen päähän. Kesken kauden Hammarbystä siirtynyt islantilaispelaaja Arnór Smárason toi mukanaan tarvittavat tehot sarjapaikan säilyttämiseksi. Toki norjalaiskärki Thomas Lehne Olsenin tehoja tarvitaan myös tänä vuonna.

Kokenut ruotsalaisvalmentaja Jörgen Lennartsson yrittää luonnollisesti parantaa viime kaudesta ja joissain ennakkoarvioissa Lilleströmille on soviteltu mustan hevosen loimea sarjassa. Yleisesti ottaen vieraat vaikuttavat tänä vuonna pätevältä joukkueelta sarjaan ja avausottelussa heillä on varmasti mahdollisuutensa.

Vetosuositus

Odotettavissa on tiukka ja tasainen sarja-avaus. Stabaekin suosikkiasemasta voi olla eri mieltä – joukkue ei etukäteen herätä liikaa luottamusta. Vahvemmaksi arvioitu Lilleström on vähintään yhtä todennäköinen voittaja illan kamppailussa. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Lilleström 0 kertoimella 2,06. Tasapelillä vedon kerroin on siis 1,00.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Stabaek – Lilleström ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Lilleström 0. Jos Lilleström voittaa, saat 206 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan, vedon kerroin on 1,00. Jos Stabaek voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.