Championship
Stoke – Norwich
Maanantai 22.04 klo 17:00

Maanantai saattaa olla suuri päivä Norwichille ja Teemu Pukille: jos Norfolkin ylpeys onnistuu hakemaan kolme pistettä Stokelta ja päävastustajien ottelut päättyvät suotuisasti, joukkue voi varmistaa himoitun nousun Valioliigaan. Ennen kautta kovinkaan moni ei odottanut Daniel Farken tekevän tällaista temppua, mutta joukkue on kiistatta ollut Championshipin paras joukkue ja Pukki paras pelaaja.

Stokelle ottelu on täysin merkityksetön – sillä ei ole enää palaa playoffeihin, mutta putoamisestakaan ei ole vaaraa. Oletettavasti joukkue pyrkii silti laittamaan kapuloita rattaisiin, etteivät Kanarialinnut pääse juhlistamaan nousua Britannia Stadiumilla. Nathan Jones teki edelliseen otteluun Middlesboroa vastaan taktisia muutoksia ja maanantaina nähdään, jatkuuko sama linja.

Jones tsekkaa pelipäivänä aloittavan maalivahdin, sillä pitkäperjantaina Jack Butland huilasi, kuten tuoreen isän kuuluukin. Puolustuksen kokoonpano saattaa elää tähän otteluun. Farke saa kehiin pelikieltonsa kärsineen Emi Buendian. Mario Vrancic tuli viime ottelussa vaihdosta ja saattaa olla nyt avauksessa. Teemu Pukki jatkanee kärjessä: jalkapalloromantikot odottavat hänen maalaavan tässä ottelussa ja Norwichin samalla varmistavan nousunsa.

Vetosuositus

Pukin 27 maalia on aivan käsittämätön suoritus kovassa Championshipissä. Myös Petsipappa uskoo, ettei kaikkea ole vielä nähty. Vetosuositus tähän otteluun on Teemu Pukki tekee maalin kertoimella 2,23. Katsotaan, tuleeko maanantaista Pukille juhlapäivä.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Stoke – Norwich ja kohteeseen Teemu Pukki tekee maalin. Jos Teemu Pukki tekee maalin, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Pukki ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.