”Suoraan sanottuna Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja” – Entisen liigahyökkääjän painava arvio SJK:n tähtipelaajasta

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

SJK pelasi voitokkaasti Veikkausliigan kahdella ensimmäisellä kierroksella, mutta on sen jälkeen ajautunut jälleen kolmen voitottoman ottelun putkeen. Seinäjokiset yrittävät palata voittojen tielle sarjanousija KPV:n kustannuksella, jonka voittotili on vielä avaamatta.

Veikkausliigaa peräti viidessä eri seurassa pelannut Kastriot Kastrati povaa tasaista ottelua, mutta antaa pienoisen ennakkosuosikin viitan isännille. Kumpikin joukkue hakee vielä peliä uomiinsa.

– Tuntuu, että KPV ei ole saanut pelaamista käyntiin. Mannströmin (Sebastian) muistan hyvin HJK-ajoilta ja on siellä monta muutakin laatupelaajaa. Yhdellä ottelulla voi olla iso merkitys siihen, että koko kurssi kääntyy. Jo yksi voitto voi kääntää sen, hiljattain Kakkosessa pelaavan FC Espoon kanssa sopimuksen tehnyt Kastrati arvioi SuomiFutis-sivustolle.

Hänen mukaansa SJK voisi ainakin pelaajistonsa puolesta taistella mitaleista.

– SJK:lla on mielenkiintoinen ryhmä. Juuri puhuin yhden pelikaverini kanssa, että jos he saavat kaikki pelaajat flow-tilaan, heillä on mahdollisuudet mihin vaan.

– Mosa (Moshtagh Yaghoubi) on suoraan sanottuna Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja, kun puhutaan pelitaidoista ja kaikesta tällaisesta. Lisäksi heillä on monia hyviä nuoria joukkueessa, Kastrati pohtii.

25-vuotias Kastrati oli nuorempana poikana Mosan tavoin räväkkä persoona ja pelaaja, joka nosti paikoitellen valmentajien karvat pystyyn.

– Hänen yksilölliset taidot ovat sitä luokkaa, että kun hän saa mentaalisesti rauhan ja nauttii urheilusta, niin tapahtuu pelkästään hyviä asioita.

– Mosa on yksi niistä pelaajista liigassa, kenet näen vielä mahdollisena A-maajoukkuepelaajana, Kastrati heittää.

SJK-KPV -ottelun lisäksi Veikkausliigassa pelataan tiistaina toinen ottelu, kun VPS yrittää avata voittotilinsä FC Lahden vieraana. Lahdessa ottelu alkaa klo 18.30 ja Seinäjoella puoli tuntia myöhemmin klo 19.00.

Jesse Happonen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!