Tähtilaituri Erfan Zeneli on vielä ilman sopimusta: ”Minulla olisi annettavaa vielä aika monelle joukkueelle”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan profiilipelaajiin viimeisen vuosikymmenen kuulunut Erfan Zeneli etsii yhä seuraa. 32-vuotiaan laiturin pelihalut ovat edelleen todella kovat.

Viime kaudella hän pelasi Rovaniemen Palloseuran riveissä 11 ottelua tehtyään loppukesästä sopimuksen seuran kanssa. Tuloksena oli pari maalia ja SM-hopea. Zenelille jäi hyvät fiilikset RoPS-keikasta.

– Hieno paikka ja paljon hyviä ihmisiä. Sain sen mitä lähdin hakemaan. Enempää ei ollut otettavissa, Zeneli kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Hän neuvotteli seuran kanssa jatkosta myös tälle kaudelle, mutta lopulta neuvotteluissa ei päästy edes maalisuoralle.

– Oli meillä jotain pientä, Zeneli kuittaa.

Tällä hetkellä taiturimaisella laitapelaajalla ei ole konkreettisia sopimustarjouksia pöydällä. Hän odottaa, että seurat ottaisivat yhteyttä oma-aloitteisesti.

– Mitä mä olen pelejä nähnyt, niin mielestäni minulla olisi annettavaa aika monelle joukkueelle, Zeneli toteaa vaatimattomalla äänensävyllä.

Huuhkajissakin esiintynyt Zeneli harjoittelee nyt omatoimisesti päivittäin Talissa. Hän kertoo olevansa valmis liigakentille kuntonsa puolesta vaikka heti.

– Huomenna olisin valmis, jos kysyttäisiin.

– Viime kaudella minulla taisi olla alla yhdet treenit, kun jo pelasin IFK Mariehamnia vastaan elokuussa. Sen jälkeen pelasin seuraavassa pelissä Lahtea vastaan täydet 90 minuuttia ja se peli meni hyvin. Juoksin 13 kilometriä ja tein maalin, Zeneli muistelee tyytyväisenä.

RoPS kohtaa pääsiäisenä kauden neljännessä ottelussaan IFK Mariehamnin vieraissa. Zeneli povaa vanhalle joukkueelleen hikistä iltapudetta.

– Mä katoin IFK:n pelin HJK:ta vastaan. Heillä on paljon parempi jengi kuin viime vuonna. Saarella ei ole ikinä helppo pelata. Kenttä on ihan oma juttunsa, koska se on niin pieni. En tiedä missä kunnossa se on tähän aikaan vuodesta. Tiukka peli tiedossa.

– RoPS:lla on aika nuori jengi, jos ottaa Taye Taiwon pois laskuista. He tarvitsevat alle vielä yhteisiä pelejä. Siihen nähden he ovat pelanneet ihan hyvin, konkaripelaaja arvioi.

IFK Mariehamnin ja RoPS:n taisto käynnistyy lauantaina klo 17.00.

Jesse Happonen


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.