Teemu Pukin Norwich sai ison avun keskikastilaiselta – nousu Valioliigaan viittä vaille varma

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich on todella lähellä nousua Englannin pääsarjaan Valioliigaan.

Englannin Mestaruussarjaa johtavaa Norwichia voivat uhata enää Sheffield United ja Leeds. Norwich jäi maanantaina omassa ottelussaan 2-2-tasapeliin Stokea vastaan ja Sheffield United voitti Hullin 3-0.

Kolmantena majaileva Leeds hävisi kuitenkin Brentfordille 0-2. Jaakko Oksasen ja Marcus Forssin edustama Brentford on sarjassa 15. sijalla. Kummatkin suomalaiset istuivat maanantaina koko ottelun penkillä. Aapo Halme ei ollut Leedsin kokoonpanossa.

Norwich johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Sheffield Unitediin ja kuuden pisteen erolla Leedsiin, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Mestaruussarjan kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan, sijat 3-6 karsivat viimeisestä nousupaikasta. Norwichille riittää siis yksikin piste kahdesta viimeisestä ottelusta suoran nousun varmistamiseksi. Leeds voi nousta Norwichin kanssa tasapisteisiin vain, jos se voittaa molemmat pelinsä ja Norwich häviää kummatkin omansa.

Jos kaksi joukkuetta päätyy tasapisteisiin, vertaillaan joukkueita seuraavin kriteerein:

1. Maaliero
2. Tehtyjen maalien määrä
3. Keskinäiset ottelut

Norwichin maaliero on 34 osumaa plussan puolella, ja se on tehnyt 89 maalia. Sheffield Unitedin maaliero on 35 osumaa plussan puolella, ja se on tehnyt 74 maalia. Leedsin maaliero on 24 osumaa plussan puolella, ja se on tehnyt 70 maalia. Norwich on Sheffield Unitedia parempi keskinäisissä, Leeds voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Norwichia vastaan 3-0, Norwich voitti toisen 3-1. Sheffield United ja Leeds voittivat toisensa 1-0 keskinäisissä peleissä.

Norwich kohtaa viimeisissä otteluissaan Blackburnin ja Aston Villan. Blackburn on 14. sijalla. Aston Villa on viidentenä ja kymmenen ottelun voittoputkessa. Leeds kohtaa viimeisissä otteluissaan Aston Villan ja Ipswichin, jonka putoaminen sarjasta on jo varmistunut. Sheffield United kohtaa vielä Ipswichin ja Stoken, joka on 16. sijalla.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.