Tottenhamin keskuspuolustaja Jan Vertonghen joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia Mestarien liigan välierässä Ajaxia vastaan. Verthongenin sai kovan tällin pallontavoittelutilanteessa ensimmäisellä puoliajalla.

Tottenhamin keskuspuolustajat Vertonghen ja Toby Alderweireld törmäsivät Ajaxin vastaan tulleen maalivahti André Onanan kanssa. Vertonghen yritti puskea palloa, mutta pää osui ikävästi Alderweireldin selkään.

Törmäyksen jälkeen molemmat topparit jäivät kentän pinaan, mutta Alderweireld nousi kuitenkin nopeasti pystyyn. Vertonghen joutui kuitenkin jäädä paikattavaksi pidemmäksi aikaa, kun mieheltä valui runsaasti verta kasvoistaan. Lopulta Spurs-toppari otettiin kentän laidalle paikattavaksi.

Vertonghen joutui lopulta vaihtamaan pelipaitansa, koska siinä oli verta. Sen jälkeen hän oli palaamassa takaisin kentälle. Ottelun erotuomari Antonio Mateu Lahoz tuli kuitenkin tarkastamaan Vertonghenin kunnon vielä ennen kentälle tuloa. Lopulta myös Lahoz antoi luvan topparille tulla takaisin kentälle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Jan Vertonghen vaihtoi paidan ja palasi kentälle, kunnes kunto romahti. Kuva: Getty Images.

Kuitenkin nopeasti, vain sekunneissa, Vertonghenin tila heikkeni, ja mies näytti vaihtopenkille päin, ettei pysty jatkamaan. Vertonghen joutui lopulta hoipertelemaan kentän laidalle ja pelikaverit auttoivat hänet pelaajatunneliin. Miehen tila romahti silmissä.

Ilmeisesti Vertonghen sai aivotärähdyksen. Ottelun C Morelle selostava Tuomas Virkkunen kyseenalaisti lähetyksessä lääkintähenkilökunnan toiminnan, kun he päästivät Vertonghenin niin helposti takaisin kentälle, ja miehen kunto romahti kuitenkin niin nopeasti.

Tauolle mentiin Ajaxin 1-0-johdossa. Lue lisää Ajaxin tekemästä avausmaalista tästä.