Tšekin maajoukkueen ja Turkin pääsarjaseura Alanyasporin hyökkääjä Josef Sural on menehtynyt.

Sural oli kyydissä seitsemää Alanyasporin pelaajaa kuljettaneessa minibussissa, joka törmäsi paluumatkalla vierasottelusta. Hänet ja kuusi muuta pelaajaa vietiin sairaalaan, jossa hän menehtyi vammoihinsa. Sural oli kuollessaan 28-vuotias.

Turkkilainen uutistoimisto Anadolu kertoo, että osa Alanyasporin pelaajista vuokrasi VIP-minibussin, jolla heidän oli tarkoitus palata sunnuntain vierasottelusta Kayserisporia vastaan.

Anadolun mukaan muut Alanyasporin pelaajat ja taustahenkilöt palasivat ottelusta joukkueen omalla bussilla tai omilla kyydeillään.

Suralin bussia ajanut kuljettaja on otettu kiinni ja tapauksesta on aloitettu tutkinta. Analyasporin puheenjohtajan Hasan Cavusoglun mukaan minibussin kuljettaja oli nukahtanut rattiin. Bussissa oli myös toinen kuljettaja, mutta hänkin nukkui törmäyksen hetkellä.

Cavusoglu kertoi, että muut sairaalaan viedyt pelaajat eivät olleet kriittisessä tilassa.

Tammikuusta lähtien Alanyasporia edustanut Sural pelasi aiemmin urallaan kotimaansa sarjoissa Sparta Prahassa, Slovan Liberecissä ja Zbrojovka Brnossa. Tšekin A-maajoukkueessa hän esiintyi 20 kertaa, viimeksi viime syksynä Nations Leaguessa.

Bitexen Antalyaspor

@Antalyaspor
Kayseri deplasmanı dönüşü, Alanyaspor'dan 7 futbolcuyu taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik.

@Alanyaspor camiasına ve ailesine başsağlığı, yaralı 6 futbolcuya acil şifalar dileriz.