Jonatan Johanssonin valmentama Greenock Morton FC on ajautunut Skotlannin Mestaruussarjassa kriisiin. Toisen sarjatason seura on jäänyt ilman voittoa viidessä viimeisessä ottelussaan ja ajautunut sarjan peräpäähän.

Neljänneksi viimeisenä olevan Mortonin ja sarjajumbo Falkirkin välillä on vain neljä pistettä eroa.

Football Scotland haastatteli Mortonin kannattajaa Evan McFarlanea seuran tilanteesta. McFarlane ei antanut Johanssonista positiivista kuvaa ja leimasi suomalaisen seuran modernin ajan huonoimmaksi manageriksi.

– JJ:n tultua ei ole tapahtunut mitään positiivista. Olemme saaneet korkeintaan kaksi voittoa peräkkäin. Tällä hetkellä olemme voittaneet 12 viimeisestä ottelusta yhden, McFarlane kritisoi.

– Budjetti on Cappielow’lla pienentynyt ja ryhmässä on näkynyt heikkouksia. Johanssonin pitäisi kuitenkin pystyä saamaan enemmän pelaajista irti. Jokaisen pelaajan esitykset ovat ottaneet hänen saavuttuaan takapakkia. Se on uskomatonta.

Johansson saapui Mortoniin kesällä 2018. Viime aikojen tulokset eivät ennusta valoisaa tulevaisuutta.

– JJ:n voidaan pitää Mortonin modernin historian huonoimpana managerina. Hänestä ei voi löytää yksinkertaisesti mitään hyvää. Hänen aikansa on lopussa ja se on ollut jo jonkin aikaa, McFarlane summasi.