Teemu Pukki sai myöhään sunnuntai-iltana osakseen suuren arvostuksen, kun hänet valittiin Englannin Mestaruussarjan kauden parhaaksi pelaajaksi. Pukki on tehnyt sarjakärki Norwichille sarjassa 26 maalia ja hän johtaa koko sarjan maalitilastoa.

– Se tuntuu hyvältä. Kausi on ollut mahtava, ja tämä todistaa, että olen tehnyt jotain oikein, 29-vuotias suomalainen totesi vaatimattomasti Norwichin kotisivuille.

– En tietenkään odottanut voittavani palkintoa. Uskoin itseeni ja siihen, että voisin pärjätä hyvin tässä liigassa, mutta tietysti kausi on ollut aivan mahtava. En uskonut, että voisin olla täällä tänään.

– Tietysti haluan kiittää kaikkia pelikavereitani ja taustahenkilöitä Norwich Cityssä. Juuri he tekevät tästä minulle helppoa. Minun tarvitsee vain olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, vaatimaton maalitykki totesi.

Michael Bailey

@michaeljbailey
Probably my favourite picture from all those I’ve taken in hotel corridors.

✅ Championship team of the year
✅ EFL team of the year
✅ Championship player of the year

What a man. What a Norwich City signing. 💛💚

#ncfc #EFLAwards #pukkiparty

Michael Bailey

@michaeljbailey

Michael Bailey

@michaeljbailey
Championship player of the season...

TEEMU PUKKI!

It’s a Norwich City double bubble!

Woof woof. #ncfc #EFLAwards
Here’s Teemu Pukki...
#ncfc #EFLAwards

Pukki pääsi ehdolle palkinnonsaajaksi yhdessä Sheffield Unitedin Billy Sharpin ja Birminghamin Che Adamsin kanssa. Ehdokkaiden valinnasta vastasivat sarjan 24 manageria. Lopullisesti kauden parhaasta pelaajasta päätti 19-henkinen asiantuntijaraati.

– He tietävät, miten jalkapallo toimii ja ovat tietysti toimineet lajin parissa pitkään. On siis tärkeää, että arvostus tulee juuri heiltä, Pukki jatkoi.