Tällä kaudella tuskin on nähty selkeämpää paikkaa punaiselle kortille kuin tiistaina Etelä-Afrikan pääsarjassa Cape Town Cityn ja Highlands Parkin välisessä ottelussa.

Ottelua oli takana reilu vartti, kun Cape Townin Kermit Erasmusia rikottiin keskialueella. Hän olisi halunnut antaa vapaapotkun nopeasti, mutta Highlandsin kapteeni Mothobi Mvala tuli hänen tielleen ja otti pallon käsiinsä. Samalla hetkellä Erasmus kilahti täysin ja potkaisi Mvalaa.

Tuomari poisti Erasmusin kentältä välittömästi suoralla punaisella kortilla. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Cape Townin päävalmentaja, entinen huippuhyökkääjä Benni McCarthy, sanoi, että Erasmusia provosoitiin.

– Kermit… Se oli häneltä tyhmä reaktio, mutta sanoisin, että häntä provosoitiin. Mutta sitten hän jätti joukkueensa pelaamaan kymmenellä miehellä, kommentoi McCarthy Times Liven mukaan.

– Hän oli sensaatiomainen ennen kuin häntä provosoitiin ja hän sai punaisen kortin.

– He eivät pysyneet hänen vauhdissa, ja se oli ainoa keino, jolla he olisivat pystyneet pysäyttämään meidät ja ottamaan pisteen pelistä, hankkimalla punaisen meidän pelaajallemme.

– Minusta se on itse asiassa positiivista, että joukkueet valmistautuvat meitä vastaan tuollaisilla taktiikoilla. Se tarkoittaa, että kehitymme hyvää vauhtia.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

SuperSport 🏆

@SuperSportTV
Kermit Erasmus had a bizarre moment of madness in tonight's #AbsaPrem action against Highlands Park as he lashed out and kicked Mothobi Mvala.