Valioliiga
Watford – Southampton
Tiistai 23.04 klo 21:45

Valioliiga jatkuu tiistaina rästipelillä Watford – Southampton. Tällä viikolla vain torstai joudutaan kitkuttelemaan ilman Valioliigaa ja keskiviikkona odotellaan mestaruuden kannalta äärimmäisen tärkeää Manchesterin derbyä United – City. Mutta ennen sitä päästään jo tiistaina lyömään maistuvaa peliä sisään.

Sekä Watfordilla että Southamptonilla on omat missionsa: Javi Gracian luotsaaman Watfordin tavoitteena on lunastaa paikka ensi kauden Eurooppa-Liigasta. Ralph Hasenhüttl yrittää puolestaan hätistellä putoamispeikkoa pois Southamptonin kimpusta. Tähän tarvitaan vielä muutama sarjapiste. Viikonloppuna Watford haki äärimmäisen niukan voiton putoamaan tuomitulta Huddersfieldiltä. Taitava Gerard Deulofeu saatiin pelikuntoon ja mies paukutti heti kaksi maalia. Southampton jäi lauantaina Newcastlen jalkoihin.

Watfordilta on pelikiellossa Troy Deeney. Lisäksi ainakin José Holebas on poissa. Southamptonilla parilla pelaajalla on kysymysmerkkejä tähän otteluun. Lisäksi kokoonpanopuolella on huomioitava kierrätyksen mahdollisuus, sillä joukkueilla on ollut vain kaksi lepopäivää edellisten otteluiden jälkeen.

Vetosuositus

Sekä joukkueiden perustaso, kotietu että Watfordin loistava track record top 6:n ulkopuolisia Valioliigan joukkueita vastaan puhuvat kotivoiton puolesta. Tältä pohjalta Watfordin kertoimet tuntuvat suorastaan loistavilta. Tosin lyhyt huiliaika edellisen kierroksen jälkeen on ennenkin aiheuttanut vedonlyöjille harmaita hiuksia. Joka tapauksessa Watford vie tämän matsin lähes joka toinen kerta ja vetosuosituksena annetaan oikein hyvällä mielellä Watford voittaa ottelun kertoimella 2,25.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Watford – Southampton ja kohteeseen Watford voittaa ottelun. Jos Watford voittaa ottelun, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Southampton voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.