FA Cup
Watford – Wolves
Sunnuntai 07.04. klo 18:00

FA Cupin välierät jatkuvat sunnuntaina Wembleyllä ja tässä etsitään loppuotteluparia Manchester Citylle. Watford ja Wolves ovat suhteellisen tasainen pari – ne ovat Valioliigassa peräkkäisillä sijoilla. Huomattavaa Valioliigassa on, että jos Manchester City voittaa FA Cupin, sarjan seitsemäs kuittaa paikan ensi kaudella Europa Liigaan. Välierästä on odotettavissa viihdyttävä ja ottelu myös striimataan suorana TV:stä.

Javi Gracia on vienyt Watfordia hienosti eteenpäin: joukkue voi siis unelmoida europaikasta ja FA Cupissa se kilvoittelee finaaliin pääsystä. Viikolla Watford sinetöi Fulhamin putoamisen Championshipiin 4-1 voitolla. Numerot ovat kyllä aivan liian suuret pelitapahtumiin nähden. Joka tapauksessa joukkue on kelpo iskussa.

Myös Wolves pelasi viikolla Valioliigaa ja voitti tiukassa matsissa Manchester Unitedin 2-1. Joukkue on terve, hyvin valmennettu ja vaarallinen. Nunon ei tarvitse tehdä ihmeellisiä muutoksia avauskokoonpanoon – tosin voi olla, että John Ruddy ottaa jälleen cupin pelissä torjuntavastuun. Wolvesia voi pitää tässä ottelussa niukkana suosikkina ja vetomarkkinoilla tämä on haisteltu aivan oikein.

Vetosuositus

Ensinnäkin Petsipappa suosittelee nauttimaan kauniista kevätpäivästä – ulkoile, tarjoa puolisolle vaikkapa lasillinen kuplivaa patiolla ja nauti elämästä läheistesi kanssa. Sen jälkeen oletkin saanut tarpeeksi puolisopisteitä, jotta voit nauttia urheiluviihteestä TV:n parissa.

Ottelusta on odotettavissa viihdyttävä, sillä molemmilta joukkueilta on viime aikoina sujunut aktiivinen peli ja sillä yritetään varmasti tänäänkin päästä cupissa eteenpäin. Maaliodotusarvo on suurempi, mitä vetomarkkinoilla tunnutaan arvailevan. Petsipappa uskoo maaleja syntyvän ja lyö hyvillä mielin overia. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,15.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Watford – Wolves ja kohteeseen Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 215 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi FA Cupin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

FA Cupin lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja La Ligan matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.