Championship
West Bromwich – Hull
Perjantai 19.04 klo 17:00

Pitkäperjantaina päästään taas kierros lähemmäksi suomalaisia kiinnostavan Championshipin ratkaisua. West Bromwich ei ole aivan pysynyt mukana kisassa suorasta noususta, mutta ilman totaalista sulamista se tulee olemaan mukana playoff-taistossa. Resurssit joukkueella riittäisivät kerrosta ylemmäksikin. Hull on näennäisen lähellä playoff-paikkaa, mutta kaikella todennäköisyydellä luokka ei riitä sinne asti.

WBA:lla on tappavan tehokas kärkipari Dwight Gayle & Jay Rodriguez – molemmat ovat jo yli 20 maalin miehiä. Joukkue ei ole pystynyt pitämään tasoaan koko kauden ajan ja seurajohdon kärsivällisyys loppui kesken kauden. Väliaikaisvalmentaja James Shanin näytöt riittivät kauden loppuun asti ulottuvaan sopimukseen. Shanin tehtävä on siis luovia joukkue Valioliigaan. Ei helppo tehtävä, mutta täysin mahdollista.

Hull on sitkeästi jaksanut pitää itseään säällisillä sijoituksilla sarjataulukossa, mutta Petsipappa ei laittaisi äyriäkään likoon Nigel Adkinsin suojattien puolesta playoff-paikan suhteen. Joukkueen perusluokasta puuttuvat ratkaisevat piirut ja ehkä sen aika tulee ensi kaudella – jos sittenkään. Kokoonpanoissa ei kummallakaan joukkueella ole mitään järisyttävää, eikä niistä tämän ottelun ratkaisu löydykään.

Vetosuositus

Kaikkein tärkein tekijä on nimittäin joukkueiden tasoero sekä se, että WBA näyttää jälleen löytäneen välillä kadoksissa olleen punaisen langan. Kausi on vielä mahdollista päättää himoittuun nousuun, eikä Hull saa olla esteenä tälle. Petsipappa liputtaa kotijoukkueen puolesta ja vetosuositus on West Bromwich voittaa ottelun kertoimella 1,82.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun West Bromwich – Hull ja kohteeseen West Bromwich voittaa ottelun. Jos West Bromwich voittaa ottelun, saat 182 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Hull voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.