© Kuva:

Wolves – Man Utd: Fokus FA Cupissa?

Valioliiga
Wolves – Man Utd
Tiistai 02.04. klo 21:45

Valioliigassa kohtaavat tiistaina FA Cupin välierään valmistautuva Wolverhampton ja hurjaa kamppailua himotusta top 4 -sijoituksesta käyvä Manchester United. FA Cup on varmasti isännille korkea prioriteetti, kun näin pitkälle on päästy. Miten se sitten vaikuttaa tähän otteluun – sitä pohditaan seuraavassa.

Wolves – best of the rest?

Valioliigassa kuuden kärki on jälleen karannut omille teilleen ja Wolves on sarjassa seitsemäntenä. Ns. Best of the rest -titteliä jahtaa muutama muukin joukkue. Tällä viikolla Wolvesin päätähtäin lienee kuitenkin sunnuntaina pelattavassa FA Cup -välierässä Watfordia vastaan.

Tätä kirjoitettaessa on vielä hämärän peitossa, kierrättääkö Nuno Espírito Santo Wolvesin miehistöä viikko-ottelussa. Mikään maailmanluokan ihme tämä ei olisi. Mutta vähintäänkin pääkopassa tämä matsi tuntuu. Joukkueen terveystilanne on hyvä, eikä sen varmasti haluta huonontuvan viikonlopuksikaan. Wolvesin viimeaikainen kunto Valioliigassa ei ole ollut hääppöinen – tosin täytyy muistaa, että viime viikonlopun ottelu Burnleytä vastaan oli lukemia tasaisempi.

Man Utd – Solskjaerille jatkopahvi

Ole Gunnar Solskjaer sai viimein jatkoa loppukauden kestävälle sopimukselle. Kolmen vuoden pahvilla on hyvä lähteä suunnittelemaan tulevaa. Kaikki eivät ole Solskjaerin substanssiosaamisesta vakuuttuneita, mutta ainakin hän palautti hymyn huulille Old Traffordilla. Vahvan alkuhurmoksen jälkeen joukkue on kuitenkin osoittanut myös merkkejä kuolevaisuudesta.

Juuri Wolves tiputti viime kuussa Unitedin FA Cupista. Viikonloppuna kaatui Watford kotona, mutta tässä tapauksessa lukemat mairittelevat Unitedia. Odotettavissa on hieman muutoksia kokoonpanoon. Ainakin Ander Herreran on uumoiltu olevan huilivuorossa. Anthony Martial loukkasi itseään viikonloppuna, mutta pitäisi olla pelikunnossa. Victor Lindelöfin odotetaan palaavan avaukseen, kuten myös Romelu Lukakun ja Jesse Lingardin.

Vetosuositus

Normaalioloissa Man Utd ei kiinnostaisi vetoon asti tämänkaltaisessa ottelussa, mutta Wolvesin tuleva cup-koitos muuttaa asian. Jos Wolves ei ole tänään täysin fokusoitunut, United tulee rankaisemaan. Vetosuosituksena on siis Manchester United voittaa ottelun kertoimella 1,98.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Wolves – Man Utd ja kohteeseen Man Utd voittaa ottelun. Jos Man Utd voittaa, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Wolves voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.