Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähdellä Zlatan Ibrahimovićilla oli tapahtumarikas ottelu Major League Soccerissa Real Salt Lakea vastaan.

Ibrahimović, 37, toi Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kauden kahdeksannella maalillaan 2-1-voiton Galaxylle, mutta oli esillä myös huonossa valossa.

Aiemmin ottelussa hänen ja Salt Laken puolustajan Nedum Onuohan sukset menivät ristiin. Ibrahimović kaatoi Onuohan tarttumalla häntä kaulasta kiinni ja sai rikkeestään varoituksen. Kaksikko kävi kuumana toisilleen jo tuossa tilanteessa.

Varttia myöhemmin Ibrahimović teki Galaxyn voittomaalin ja juhlisti osumaansa Onuohan naaman edessä.

Ruotsalaishyökkääjä meni ottelun jälkeen pahoittelemaan käytöstään Salt Laken pukukoppiin, mutta Onuoha ei halunnut kuulla Ibrahimovićin anteeksipyyntöä. Puolustajan mukaan Ibrahimović käyttäytyi ja puhui sopimattomasti.

– Hän tuli pyytämään anteeksi ottelun jälkeen, koska 60. minuutilta lähtien hän sanoi, että hän aikoo satuttaa minua, kommentoi Onuoha Sky Sportsin mukaan.

– Tämä kaveri on MLS:n keulakuva, kuten hän itseään kutsuu, ja hän pelaa tuolla tavalla kentällä.

– Jos joku sanoo minulle tuollaista, en aio hyväksyä hänen anteeksipyyntöään.

Ibrahimović vähätteli välienselvittelyään Onuohan kanssa sanomalla ottelun jälkeen, että ”kentällä tapahtuvat asiat jäävät kentän puolelle”.

Jeremiah Jensen

@JeremiahJensen
Zlatan Ibrahimovic went into the locker room apparently to apologize to Nedum Onuoha for fouling and taunting him during the game. Nedum wanted no part of his apology. #mls #RSL #rsltid