Aberdeen – Hearts: motivaatiot isännillä

Skotlannin Liiga
Aberdeen – Hearts
Perjantai 10.05 klo 21:45

Skotlannin liigassa vedetään muun eurosarjojen tavoin viimeisiä henkäyksiä ennen kesätaukoa. Celtic voittaa Skotlannin mestaruuden jälleen kerran ja Rangers on myös varmistanut kakkossijan. Kolmannesta sijasta tappelevat Kilmarnock ja perjantaipelin isäntä Aberdeen. Kolmossija on merkityksellinen, sillä kakkosen tavoin myös sarjakolmonen saa paikan Eurooppa-Liigan karsintakierroksille. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Unibet TV:llä.

Derek McInnesin Aberdeen ei voinut mitään paremmilleen, kun joukkue hävisi kahdella edellisellä kierroksella 0-3 Celticille ja 2-0 Rangersille. Tosin Celticiä vastaan Aberdeen oli avausjaksolla jopa niskan päällä, mutta Pittodrien fanaattinen kotiyleisö joutui lopulta pettymään karvaasti. Perjantai-iltana Aberdeenia siivittää kuitenkin vahva motivaatioetu.

Kun isäntiä siivittää eteenpäin unelma Eurooppa-Liigasta, Heartsin sarjakausi on sen sijaan ohi – vierailla ei ole mitään pelattavaa liigassa. Viimeisestä seitsemästä sarjaottelusta on herunut vain yksi voitto. Sen sijaan Heartsin kauden huipennus pelataan kahden viikon päästä, kun Craig Levein johtaa joukkueensa Skotlannin Cupin finaaliin Celticiä vastaan. Cup-finaalin rinnalla sarjan loput pelit ovat enemmänkin pakkopullaa.

Vetosuositus

Tässä ottelussa mennään motivaation mukaan. Motivaatiota täynnä oleva Aberdeen on vetoideana. Aberdeen on ollut Pittodriellä melko maaliahnas joukkue, joten vetosuositus on Maaleja yhteensä – kotijoukkue yli 1.5 kertoimella 1,92. Vähintään kahdella Aberdeenin maalilla ollaan siis vedossa vahvoilla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Aberdeen – Hearts ja kohteeseen Maaleja yhteensä – kotijoukkue yli 1.5 kertoimella 1,92. Jos Aberdeen tekee vähintään kaksi maalia, saat 192 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu Aberdeen tekee enintään yhden maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Skotlannin liigan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, La Ligan, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.