Ykkösen kierroksella elettiin lauantaina kauhunhetkiä, kun TPS:n keskuspuolustaja Rasmus Holma taklasi vaarallisesti EIF-pelaajaa. Holma sai tilanteesta suoran ulosajon.

Holma tuli holtittomasti tilanteeseen, mutta sai kuitenkin koukistettua jalkansa viime hetkellä. EIF-pelaaja selvisi tilanteesta säikähdyksellä, mutta Holma katseli punaista korttia jo 17. minuutilla. Holma kommentoi tilannetta Twitterissä ottelun jälkeen.

– Aivan saatanan tyhmästi tulin tilanteeseen, mutta sain kuitenkin vedettyä jalan pois. Videolla näyttää pahemmalta, mutta oikeasti korkeintaan pieni hipaisu. Ei auta kuin peiliin katsoa ja olla jatkossa fiksumpi. Jätkät taistelivat hyvin ja oltiin vajaallakin parempi joukkue, Holma kirjoitti Twitterissä.

TPS venyi miehen vajaalla lopulta 1-1-tasapeliin. TPS:n maalin teki rankkarista Sami Rähmönen. EIF:n tasoituksesta vastasi Seynabou Benga.

Katso tilanne ja Holman twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Rasmus Holma

@RasmusHolma
Aivan saatanan tyhmästi tulin tilanteeseen, mutta sain kuitenkin vedettyä jalan pois. Videolla näyttää pahemmalta, mutta oikeasti korkeintaan pieni hipaisu. Ei auta ku peiliin kattoo ja olla jatkossa fiksumpi. Jätkät taisteli hyvin ja oltiin vajaallakin parempi joukkue.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
Rasmus Holman punainen kortti tuli tästä tilanteesta. #FCTPS #EIFTPS #Ykkönen

Ykkösessä pelattiin lauantaina kaksi muuta ottelua. Jaro voitti Pietarsaaressa MYPAn selvästi 3-0-lukemin. TPV ja MuSa jakoivat Tampereella pisteet maalittomalla tasapelillä. AC Kajaanin ja AC Oulun välinen ottelu jouduttiin siirtämään kovan lumipyryn takia.

Muokattu 4.5. klo 22.04: Korjattu, ettei Holma ole TPS:n kapteeni. TPS:n kapteeni on Sami Rähmönen.