Mestarien Liiga
Ajax – Tottenham
Keskiviikko 08.05 klo 22:00

Liverpoolin lailla myös Tottenhamilla on ollut ikäviä kokoonpano-ongelmia kauden ratkaisevilla hetkillä. Harry Kane on loukkaantuneena ja välierien ensimmäisessä osaottelussa Son Heung-Min oli pelikiellossa. Tämä näkyi myös kentällä ja Ajax haki Lontoosta arvokkaan ja ansaitun vierasvoiton. Son palaa kokoonpanoon ja tämä on Spursille äärimmäisen tärkeää. Harry Winks puuttuu keskikentältä ja Jan Vertonghenin pelikunto ensimmäisen ottelun tärskyn jäljiltä on vielä kysymysmerkki. Ajaxilla on terveempi ja levänneempi joukkue kuin Spursilla.

Spurs saa siis vierasotteluun lisää variaatioita, tehoja ja pelirohkeutta. Ei Kanen poissaolo välttämättä tuhoa edes jatkomahdollisuuksia, jos muu joukkue onnistuu optimaalisesti. Mutta Ajax on osoittautunut viime aikoina vaikeaksi vastukseksi kenelle tahansa. Erik ten Hagin johtama yhdistelmä on mennyt tänä vuonna eteenpäin jättimäisin harppauksin. Viime vuonnahan joukkue ei selvinnyt edes Eurooppa-Liigan lohkovaiheeseen. Tänä vuonna joukkueella on edelleen mahdollisuus ottaa himoittu tripla: joukkue voitti viikonloppuna Hollannin Cupin, se kisailee tasapäin PSV:n kanssa Eredivisien voitosta ja on tällä hetkellä selkeä suosikki menemään Mestarien Liigan finaaliin.

Pelin kuva keskiviikkona tulee olemaan avoin. Mauricio Pocchettinon on käytännössä pakko peluuttaa joukkuettaan aktiivisesti, eikä ole helppoa nähdä myöskään Ajaxin peruuttelevan. Tämä tietää maalipaikkoja ja potentiaalisesti maalejakin. Petsipappa näkee Ajaxin kertoimissa kevyttä valueta.

Vetosuositus

Ajax saa varmasti omat tilaisuutensa ja sen hyökkäysvoima on tuhoisa. Otetaan veto kotimenestyksen puolesta: Ajax voittaa ottelun kertoimella 2,20.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Liverpool – Barcelona ja kohteeseen Sadio Mané tekee ottelussa maalin. Jos Mané tekee maalin, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Mané ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.