Valioliiga
Arsenal – Brighton
Sunnuntai 05.05 klo 18:30

Valioliigan iltapelissä sunnuntaina Arsenalilla on panosta: sarjassa viime aikoina takellellut joukkue yrittää tavoittaa top 4 -sijoitusta, jotta Mestarien Liigan ovet avautuisivat ensi kaudella. Brightonin tilanne on riippuvainen lauantai-iltana pelaavan Cardiffin tuloksesta.

Arsenal pelasi viikolla Eurooppa Liigaa Valenciaa vastaan ja 3-1 voitto ensimmäisessä välierässä oli joukkueen kannattajille varmasti helpotus. Sarjassa Unai Emeryn joukkiolla on nimittäin kolme perättäistä tappiota alla – ja vielä melkoisen kurjien esitysten myötä. Emirates on joka tapauksessa ollut Arsenalille tällä kaudella melkoinen linnake. Joukkue on voittanut 14 kertaa 18 pelaamastaan ottelusta.

Brightonin loppukausi on ollut oikein huono. Viimeiset seitsemän peliä on mennyt ilman voittoa. Koko kauden kuvassa varsinkin vieraspelit ovat olleet Chris Hughtonin miehistölle tervanjuontia. Niinpä joukkue on vieläkin vaarassa pudota, jos Cardiff saa viimeisissä peleissään flyytin päälle. Mutta jos Cardiff ei voita lauantai-illan otteluansa, ei Brightonilla ole enää motivaatiota ja todennäköisesti Arsenalin kertoimet putoavat vetomarkkinoilla.

Vetosuositus

Tässä lähdetään liikkeelle reilusta kotivoitosta. Arsenal näytti viikolla, että parempaan suuntaan ollaan menossa ja Brightonille voi ennustaa vaikeaa iltapuhdetta – varsinkin, jos motivaatiota ei enää olisi. Vetosuositus on 3-suuntainen tasoitusveto, alkutilanne 0-1, Arsenal kertoimella 2,04. Veto on voitollinen, jos Arsenal voittaa vähintään kahdella maalilla. Kannattaa tarkastaa myös Aasialaiset tasoitusvedot ja niiden kertoimet.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Arsenal – Brighton ja kohteeseen 3-suuntainen tasoitusveto, alkutilanne 0-1, Arsenal. Jos Arsenal voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 204 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Arsenal voittaa enintään maalilla, ottelu päättyy tasan tai Brighton voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.