Atlético Madridin legendahyökkääjä Fernando Torres saattaa siirtyä ensi kesänä Meksikoon, kertoo AS.

Torres, 34, edustaa parhaillaan japanilaista Sagan Tosua jätettyään Atlétin kauden 2017-18 jälkeen. AS kertoo, että espanjalaiskärjen tuleva seura saattaa olla Atlético San Luis, josta Atlético Madrid omistaa 50 prosenttia.

Atlético San Luisissa on tällä hetkellä jo viisi espanjalaista pelaajaa. Joukkue taistelee noususta Meksikon pääsarjaan Liga MX:ään.

Torres edusti Atlético Madridia ammattilaisurallaan kahteen otteeseen ja pelasi seurassa 350 ottelua iskien niissä yhteensä 121 maalia. Hän on pelannut urallaan myös Liverpoolissa, Chelseassa ja AC Milanissa.

Espanjan A-maajoukkueessa Torres on pelannut 110 ottelua ja tehnyt 38 maalia. Hän oli La Rojan kanssa voittamassa vuoden 2008 ja 2012 EM-kisoja sekän vuoden 2010 MM-turnausta.