Championship
Aston Villa – Derby
Maanantai 27.05 klo 17:00

Maanantaina pelataan maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi mainittu Championshipin nousukarsintafinaali. Aston Villa ja Derby hoitivat karsinnoista tiensä Wembleylle. Pelissä on suunnaton panos – Valioliiga-paikka – ja Wembleyllä ottelua jännittää täysi tupa. Aston Villaa pidetään ottelussa suosikkina.

Villan kausi on ollut aaltoliikettä. Joukkue pelasi alkukevään mainiosti ja nousi play-off paikoille ansaitusti. Playoffien ensimmäinen kierros West Bromwichia oli äärimmäisen tiukka ja Villa selvisi jatkoon vasta rangaistupotkuilla. Runkosarjassa Aston Villa oli selkeästi Derbyä parempi keskinäisissä otteluissa. Tästä ei voi vetää liikoja johtopäätöksiä, sillä maanantain peli on tyystin eriluonteinen.

Derby kuittasi paikkansa playoffeissa myös hyvän sarjan lopetuksen ansiosta. Derby on kokenut playoffien kautta ylös yrittävä: tämä on joukkueelle jo kahdeksas yritys ja joukkue on onnistunut nousemisessa vain kerran. Historiallisesti ei ole kovin tavallista, että sarjassa kuudenneksi sijoittunut joukkue olisi noussut playoffien kautta. Derby teki toisessa osaottelussa kovan tempun pudottaessaan Leedsin finaalista. Samaa sitkistelyä Pässit koittavat jatkaa nytkin.

Vetosuositus

Aston Villa on joukkueista tasokkaampi ja birminghamilaisten suosikkiasema on ansaittu. Aston Villan voisi olettaa olevan aktiivisempi osapuoli ottelussa. Eniten kiinnostaa silti vähämaalisuus, koska ottelun panos on niin suunnaton ja mitään hurlumheitä ei ole todellakaan odotettavissa. Vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,83.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Aston Villa – Derby ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 183 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.