Championship
Aston Villa – West Bromwich
Lauantai 11.05 klo 14:30

Lauantaina alkavat maailman varmasti arvokkaimmat play-offit, kun neljästä tarjokkaasta selvitellään vielä yksi joukkue ensi kauden Valioliigaan. Pelien panos on suunnaton ja yleensä se näkyy pelin kuvassa – nämä ottelut eivät ole mitään kovin avointa iloittelua. Joka tapauksessa nämä play-offit ovat erittäin mieluinen lisä kiireiseen sporttilauantaihin.

Aston Villan kausi on ollut kaksijakoinen: Steve Bruce ei saanut hyödynnettyä joukkueen vahvuuksia, joten tilalle hankitiin Dean Smith ja tulosta alkoi tulla. Birminghamilaiset pelasivat loistavan loppukauden – tosin runkosarjan viimeisen panoksettoman ottelun joukkue hävisi Norwichille. Joka tapauksessa joukkue lähtee täynnä itseluottamusta nousukarsintoihin – ja syystäkin.

West Bromwich oli läpi kauden hyvä – joukkueen runko on Championshipiin todella laadukas ja jääminen suorasta nousutaistelusta ajoissa pihalle oli ehkä pieni pettymys joukkueelle. Myös WBA on vaihtanut kauden aikana valmentajaa ja väliaikaismanageri James Shan saa viedä joukkueen nousutaistoon. Huomioitavaa on, että tässä ottelussa on derbyhenkeä.

Vetosuositus

Pelin kuvasta on odotettavissa siis astetta varovaisempi. Siihen nähden vähämaalisuus maksaa ihan mukavasti – markkinoilla on tutkittu enemmän runkosarjan maalitilastoja kuin pelin luonnetta. Koska vedonlyönti on paljolti eri mieltä olemista, otetaan vetosuositukseksi Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,86.

Valitse itsellesi sopivin tarjous

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Aston Villa – West Bromwich ja kohteeseen veto Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

TAI

Ota 200% Talletusbonus. Saat maksimissaan 200€ bonusrahaa talletuksestasi. Voit myös tehdä pienemmän talletuksen; esim. 20€ talletuksella saat 40€ bonusrahaa = 60€ pelirahaa!