© Kuva:

Atletico Madrid – Sevilla: reipas iltapuhde luvassa

La Liga
Atletico Madrid – Sevilla
Sunnuntai 12.05 klo 19:30

La Ligassa pelataan toiseksi viimeinen kierros sunnuntaina ja tällä hetkellä suurin kilpailu kohdistuu ensi kauden Mestarien Liigan paikkoihin. Sarjan kärkikolmikko on jo omat positionsa varmistanut, mutta Getafe, Valencia ja Sevilla selvittelevät vielä marssijärjestystään – yksi joukkue näistä joutuu tyytymään Eurooppa-Liigan paikkaan. La Ligan ratkaisuhetket pystyt katsomaan Unibet TV:n striimeistä. Kannattaa ottaa mobiili avuksi, sillä äitienpäivänä useampi ruutu on kotitaloudessa tarpeen!

Atletico Madridin kausi tulee todennäköisesti sijoittumaan sarjassa toiseksi. Tosin teoriassa arkkivihollinen Real Madrid pystyisi vielä tasapisteissä tulemaan ohi, joten yhden pisteen Atletico vielä tarvitsisi. Atleticon paineettomuus näkyi hieman huonolla tavalla, kun se otti selityksittä kuonoonsa Espanyolilta viime viikolla. Yllekirjoittanut uskoo Atleticon yrittävän tässä matsissa parhaansa, sillä tämä on kauden viimeinen kotipeli ja kauden joukkueen tähtisikermä on vaarassa hajota. Edessä on siis jälleenrakennusta.

Myös Sevillalla oli onnen avaimet hukassa viime viikolla, kun se otti todella hämmentävän 0-3 kotitappion Leganesia vastaan. Tästäkin ottelusta olisi aivan pakko ottaa voitto – mutta on täysin arvailujen varassa, voiko Sevillan tapauksessa puhua huippumotivaatiosta vai hirvittävistä paineista. Kokoonpanotiedoissa isännillä on haasteita puolustuksessa ja vierailla taas pelinrakentelussa, sillä tärkeä Éver Banega on loppukauden pekassa.

Vetosuositus

Kaikki muu on tässä ottelussa liiaksi arvailujen varassa, mutta uskon että tässä matsissa tulee sattumaan ja tapahtumaan. Maaliodottama on overiin päin kallellaan. Siispä vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,84.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Tanska – Saksa ja kohteeseen veto Tuplamahdollisuus – varsinainen peliaika 1X. Jos Tanska voittaa ottelun tai pelaa tasan, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Saksa voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.