Barcelona – Valencia: balsamia vai suolaa haavoille?

Copa del Rey
Barcelona – Valencia
Lauantai 25.05 klo 21:00

Espanjan kauden päätteeksi pelataan vielä cup-finaali, johon ovat tiensä selvittäneet Barcelona ja Valencia. Barcelonalle tämä cup-mestaruus olisi jo viides perättäinen ja lisäksi se olisi balsamia haavoille, jotka joukkue sai Anfield Roadilla Liverpoolilta Mestarien Liigassa. Lauantai-iltana nähdään, onko Barca toipunut siitä järkytyksestä kunnolla vieläkään.

Barcelonan hyökkäysvariaatioita rajoittaa kovastikin Luiz Suarezin ja Ousmane Dembelen poissaolot. Toki Lionel Messin magiikka auttaa tätä puolta kovastikin. Marc-Andre ter Stegen on varmasti poissa. Philippe Coutinho on jo harjoitellut, mutta tämä ottelu saattaa tulla hänelle liian pian. Messiä tarvittiin sarjan päätösottelussa Eibaria vastaan, kun mies pelasti Barcelonalle pisteen maaleillaan ottelussa, joka muutoin ei ollut kummoinen esitys Ernesto Valverden joukkueelta. Voisi siis sanoa, että ottelun suosikilla on hienoisia epävarmuustekijöitä finaaliin.

Valencian loppukausi sujui alkukauden takeltelujen jälkeen mainiosti: joukkue selvitti lopulta itsensä neljän parhaan joukkoon La Ligassa ja kuittasi ensi kaudeksi paikan Mestarien Liigaan. Lisäksi Marcelinon joukkue selvitti tällä kaudella itsensä Eurooppa-Liigan välieriin asti, missä Arsenal pudotti sen finaalista. Valencia luottanee tässä ottelussa vastahyökkäyksiin, jotka ovat pahimmillaan tappavan tehokkaita.

Vetosuositus

Barcelona on poissaolojen heikentämä ja Liverpoolin henkisesti murtama. Jos se onnistuu kääntämään kaiken voimavaraksi, se on vahvoilla. Mutta tässä tekee mieli kokeilla Valencian venymistä. Vetosuositus on, että Valencia yltää varsinaisella peliajalla vähintään tasapeliin: Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,43.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Barcelona – Valencia  ja kohteeseen veto ”Tuplamahdollisuus X2”. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Valencia voittaa, saat 243 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Barcelona voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.