Celtic voitti lauantaina Skotlannin cupin mestaruuden kukistamalla Heartsin kilpailun loppuottelussa 2-1.

Hearts siirtyi toisen puoliajan alussa johtoon Ryan Edwardsin maalilla, mutta Celtic tuli tasoihin ja ohi Odsonne Edouardin kahdella osumalla.

Celtic voitti samalla Skotlannin triplamestaruuden. Se voitti aiemmin tällä kaudella jo Skotlannin pääsarjan ja liigacupin.

Kolme kansallista pyttyä yhdellä kaudella on jo tuttu saavutus Celticille. Se on nimittäin toistanut tempun nyt kolmella kaudella peräkkäin. Historiansa aikana Celtic on voittanut Skotlannin triplamestaruuden kuudesti.

Celtic tiedotti lauantain loppuottelun jälkeen, että se on tarjonnut käskyttäjälleen Neil Lennonille vakituista managerin pestiä.

Celtic Football Club

@CelticFC
📝 We are delighted to announce that Neil Lennon has been offered the job as permanent #CelticFC manager and the details will be confirmed in the coming days 🍀⚪️ #TrebleTreble

Lennon valmensi Celticiä jo vuosina 2000-2007 ja palasi joukkueen manageriksi helmikuussa loppukauden mittaisella sopimuksella Brendan Rodgersin siirryttyä kesken sesongin Englannin Valioliigan Leicesteriin.

Rodgers ehti voittaa Celticissä tämän kauden liigacupin ja kaksi edellistä triplamestaruutta ennen paluutaan Englantiin.

Celtic Football Club

@CelticFC
🍀 Glasgow Celtic Champions! ⚪️

🏆🏆🏆
🏆🏆🏆
🏆🏆🏆

#TrebleTreble