League One
Charlton – Sunderland
Sunnuntai 26.05 klo 17:00

League Onesta pitäisi löytää vielä kolmas seura, joka pelaa ensi kaudella Championshipiä. Keväiset nousufinaalit Wembleyllä ovat klassikko-otteluja – onhan panos otteluissa suunnattoman iso. Lähdetään perkaamaan nousufinaalia vetomielessä: tämänkin Englannin nousukahinan näet TV:n suorasta striimistä.

Charlton Athletic on seilannut viimeiset reilun kymmenen vuotta Championshipin ja League Onen välillä. Valioliigalegenda Lee Bowyerin luotsaama Addicks pelasi sarjassa hyvän loppukauden ja jäi suorasta noususta ainoastaan kolmen pisteen päähän. Charltonissa fanit odottavat seuran päätymistä omistajalle, jolla on aito halu kehittää itse seuraa eikä käyttää sitä laajempiin tarkoitusperiin. Yhtä paljon kuin nousua, fanit haluaisivat että Roland Duchâtelet möisi seuran.

Sunderland taas on nukkuva jättiläinen, jolla olisi isot nousupaineet nousta takaisin edes Championshipiin. Seuran lähihistoriaa käsittelevä Sunderland ´Til I Die -dokumentti on raadollisen rehellinen kuvaus, missä seurassa mentiin sen viimeisen Championship-kauden aikana. Sarjasta voi antaa vilpittömän suosituksen jokaiselle jalkapallon ystävälle. Black Catsin kausi kolmannella sarjatasolla ei päättynyt suoraan nousuun ja joukkueen ote hieman lerpahti runkosarjan lopussa. Jatkopaikka esikarsinnassa Portsmouthia vastaan irtosi vaivoin.

Vetosuositus

Runkosarjassa Sunderland erikoistui tasapelijoukkueena. Tässäkään ei tasapelin lyöminen ole hölmömpi veto. Kun panokset ovat isot, peli voi muuttua varovaiseksi ja riskejä vältetään. Otetaan vetosuosituksena Tasapeli kertoimella 3,20. Kyllä tämä kerran kolmesta tasan päättyy.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Charlton – Sunderland ja kohteeseen veto ”tasapeli”. Jos ottelu päättyy tasan, saat 320 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy varsinaisella peliajalla Charltonin tai Sunderlandin voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. TV on mukana Englannin nousukarsinnoissa, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.