Copa Sudamericana
Corinthians – Deportivo Lara
Perjantai 24.05 klo 01:15

Copa Sudamericana – vapaasti suomennettuna Etelä-American Cup – on eteläamerikkalaisen jalkapallon toiseksi arvokkain seuraturnaus Copa Libertadoresin jälkeen. Turnausta on pelattu vuosittain vuodesta 2002 lähtien ja sen menestyksekkäimmät osallistujat ovat kaksi kertaa turnauksen voittaneet argentiinalaisjoukkueet Boca Juniors sekä Independiente. Mukava yksityiskohta turnauksessa on, että otteluita pystyy seuraamaan suorina lähetyksinä TV:n kautta.

Tämän vuoden turnaus on edennyt toiselle kierrokselle, josta jatkoonmenijät ratkaistaan kaksiosaisena. Tipsiottelussamme brasilialainen Corinthians isännöi venezuelalaista Deportivo Laraa. Joukkueet kohtasivat myös viime vuonna ja jatkoonmenijästä ei ollut minkäänlaista epäselvyyttä – Corinthians on näistä joukkueista suoran mitan vahvempi.

Tasoeron lisäksi Lara ei ole muutenkaan loistanut viime aikoina. Tappioita on kertynyt vino pino ja varsinkin joukkueen puolustus on ollut riittämätön. Corinthiansin tasoista joukkuetta vastaan ongelmia on varmasti odotettavissa. Isäntien odottaisi tulevan tähän otteluun motivoituneena ja silloin kentällä on vain yksi suosikki.

Vetosuositus

Corinthiansin kerroin suorasta voitosta on matala, joten mennään tasoitusvetoihin. Aasialainen tasoitus -1.5 tarkoittaa sitä, että vedon voitollisuuteen tarvitaan kahden maalin voitto. Ja tällä mennään: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Corinthians -1.5 kertoimella 1,71.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Corinthians – Deportivo Lara ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Corinthians -1.5. Jos Corinthians voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 171 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Corinthians voittaa yhdellä maalilla, ottelu päättyy tasan tai Deportivo Lara voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa Sudamericanan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.