Copa Sudamericana
Deportivo Lara – Corinthians
Torstai 30.05 klo 23:00

Otetaan Copa Sudamericanasta vihjeisiin sama ottelupari kuin viime viikolla, jolloin brasiilialaisen Corinthiansin veto oli voitollinen ennakkoon heikompaa Deportivo Laraa vastaan. Cupin toiset osaottelut voivat olla vaarallisia, mutta tähän ottelupariin tekee mieli vielä sijoittaa toisessakin osaottelussa. Myös TV on mukana Copa Sudamericanan otteluissa suorilla striimeillä.

Corinthians voitti ensimmäisen osaottelun mukavasti 2-0. Joukkueiden tasoero tuli tässä ottelussa selkeästi ilmi ja Corinthians on todella suuri suosikki mennä jatkoon tästä parista. Isäntiä vastaan on myös Venezuelan poliittinen ja taloudellinen kaaos, joka ylipäätään vaikeuttaa kansainvälisten otteluiden järjestämistä. Maassa on jo akuutti pula elintarvikkeista ja lääkkeistä, mikä saa tavallisen jalkapallo-ottelun tuntumaan merkityksettömältä.

Urheilullisella puolella Deportivo Lara on todella alamaissa: se on hävinnyt kymmenestä viimeisestä kilpailullisesta ottelustaan kahdeksan, eikä vastassa suinkaan ole joka kerta ollut Corinthiansin tasoisia joukkueita. Viime vuonna joukkueet kohtasivat Copa Libertadoresissa. Corinthians voitti silloin kotiottelun 2-0 ja ilotteli vieraissa 7-2 voiton.

Vetosuositus

Laran comebackiin on jokseenkin vaikea uskoa. Vetosuosituksena on Corinthians voittaa ottelun kertoimella 2,05.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Deportivo Lara – Corinthians ja kohteeseen veto Corinthians voittaa ottelun. Jos Corinthians voittaa ottelun, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Deportivo Lara voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa Sudamericanan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.