La Liga
Eibar – Barcelona
Sunnuntai 19.05 klo 17:15

La Liga -kausi saatetaan päätökseen tänä viikonloppuna. Otetaan sunnuntaille yksi nosto sarjan päätöskierrokselta, vaikka tämä ottelu ei mitenkään elintärkeä kenellekään olekaan. Eibar isännöi Barcelonaa Ipurualla ja onhan Barcan saapuminen kylään aina merkkitapaus. Tällä tapaa Eibarin on hyvä lopettaa kausi ja aloittaa uusien juonien punominen ensi kautta varten. La Liga -kauden ratkaisuhetket näet suorina striimeinä TV:stä.

Eibar pelasi kohtalaisen kauden ja tulee sijoittumaan suunnilleen taulukon puoleenväliin. Kevätpuolella baskijoukkueen leveys ei ollut vastaus loukkaantumisiin ja ero europeleihin oikeuttaviin sijoituksiin venyi pitkäksi. Eibar on tällä kaudella voittanut Real Madridin kotonaan ja varmaan haluaisi biitata myös Barcelonan. Kokoonpanotiedot vaikuttavat pahiten Eibarin alakertaan.

Barcelonalle tämä ottelu toimii esivalmisteluna ensi viikon cup-finaalia varten. Niinpä Ernesto Valverde saattaa harjoittaa jonkunlaista kierrätystä tähän otteluun. Oletuksena on, että tähän otteluun kentälle laitetaan kuitenkin aivan säällinen nippu. Loukkaantumisethan Barcaa kuppaavat jonkun verran. Lionel Messin uskotaan olevan avauksessa.

Vetosuositus

Petsipappa luottaa, että Barcelonan kokoonpano tulee olemaan tarpeeksi vahva, jotta Eibar selätetään. Vetosuositus on Barcelona voittaa ottelun kertoimella 1,90. Sitten jäädäänkin odottelemaan uutta La Liga -kautta.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Eibar – Barcelona ja kohteeseen veto Barcelona voittaa ottelun. Jos Barcelona voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Eibar voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.