Internazionalen hyökkääjä Mauro Icardi ja hänen agenttivaimonsa Wanda Icardi eivät ole Inter-kannattajien suosiossa, jos ovat koskaan olleetkaan. Nyt fanit vaativat lopullisesti Icardin lähtöä joukkueesta.

Interin ultra-kannattajat antoivat julkisen lausunnon Icardista heti sen jälkeen, kun mies poseerasi alastonkuvissa vaimonsa Wandan kanssa. Icardin ja Interin välinen suhde on ollut jo pitkään katkolla, mutta viime aikoina Icardi on kuitenkin ollut mukana joukkueen kokoonpanossa.

– Olemme yrittäneet selittää tämän kaikin mahdollisin keinoin. Kukaan ei kiistä hänen teknisiä ominaisuuksia pelaajana, mutta ongelma liittyy, ja on aina liittynyt, hänen mentaliteettiinsa ja asenteeseensa muuta joukkuetta kohtaan, jota hän ei pysty eikä tule koskaan muuttamaan.

– Hänellä on ollut niin monta mahdollisuutta tehdä sovinto joukkuekavereidensa kanssa pukuhuoneessa ja kannattajien kanssa, mutta hän ei koskaan ole käyttänyt niitä. Tämä osoittaa sen, että yhteisen hyvän vuoksi hän ei voi olla osa Interin tulevaisuutta. Hän on liian pinnallinen, kannattajien lausunnossa kirjoitettiin.