Veikkausliiga
FC Honka – FC Lahti
Maanantai 27.05 klo 18:30

Jääkiekon mestaruushuumassa ei sovi unohtaa, että maanantaina pelataan Veikkausliigaa. Tapiolan Urheilupuistossa FC Honka isännöi FC Lahtea. Molempien joukkueiden viisarit näyttävät loivasti ylöspäin ja sairaustuvatkin ovat tyhjenemään päin. Odotettavissa on hyvälaatuinen Veikkausliigakamppailu, kun Tapiolan nurmikin on raporttien mukaan paranemaan päin.

Honka haki sitkeän esityksen jälkeen täydet pisteet SJK:lta edellisenä viikonloppuna. Vesa Vasaran suojateista onnistuivat maalinteossa alkukauden tehotykki Borjas Martin ja voittomaalin lopussa laukonut Mikko Sumusalo. Honka on Veikkausliigan mittarien mukaan laadukas ja hyvin valmennettu joukkue. Hongalta varmoja poissaolijoita ovat Konsta Rasimus ja Jonas Levänen.

FC Lahti on vastuksena syytä ottaa vakavasti, sillä heillä on alla vakuuttava voitto HJK:sta. Klubilla oli ottelussa paikkansa, mutta lahtelaisten maali pysyi puhtaana. Omat paikat Kuhnurit käyttivät hienosti hyväkseen, ja syystäkin Sami Ristilä oli omistaan ylpeä ottelun jälkeen. Lahden yhteispeli näyttää menevän kauden mittaan eteenpäin pienin askelin. Honka-ottelussa poissaolijoista on varma Jerónimo Amione.

Vetosuositus

Honka on ottelussa ansaitusti suosikki, mutta hieman liioittelulta markkinoiden kerroinasettelu tuntuu. Kaikkein kiinnostavimmalta tähän otteluun tuntuu runsasmaalisuuden puolesta lyöminen. Joukkueiden ottelut ovat olleet tätä nykyä aivan viihdyttäviä ja over/under on lähes kolikonheittoa. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,23.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Honka – FC Lahti ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]